Περικοπές ακόμα και στα στολίδια! Κάθε πέρσι και καλύτερα!

Τα τελευταία δύο χρόνια- μην πούμε τρία- και φανούμε υπερβολικοί όσο πάει και ο στολισμός της Αθήνας φτωχαίνει-μην πούμε μιζεριάζει- και φανούμε και πάλι υπερβολικοί! Παλαιότερα ο εκάστοτε δήμαρχος «ανταγωνιζόταν» τον προηγούμενο ποιος θα στήσει το υψηλότερο δέντρο με τα πιο εντυπωσιακά στολίδια. Μάλλον φέτος έχουν βάλει στόχο ποιος θα φτιάξει το φτηνότερο δέντρο και να πιάνει λιγότερο χώρο στην πλατεία για να μην κρύβει το επιβλητικό κτήριο της βουλής.

Δεν

υπάρχει άλλη εξήγηση! Ίσως δεν έχουν καταλάβει επαρκώς το μήνυμα των Χριστουγέννων. Κάποτε γινόταν η φωταγώγηση με ορχήστρες, χορωδίες, καλλιτέχνες στην πλατεία, καρουζέλ, ζαχαρωτά κλπ. Τώρα όχι απλά δεν γίνεται φωταγώγηση, δεν υπάρχει καν δέντρο. Ή μάλλον υπάρχει! Ένα ψηλό δέντρο που ανέκαθεν βρισκόταν εκεί και έχουν τοποθετήσει άτσαλα και ακαλαίσθητα μπλε λαμπάκια. Υπάρχουν κι άλλα δέντρα. Ωραιότατες μανταρινιές σε όλο το μήκος της πλατείας που κοσμούνται από τενεκεδάκια.

Τα Χριστούγεννα είναι χαρά, χρώμα, φώτα και παιδικά χαμόγελα. Έτσι θέλουμε την Αθήνα. Όχι μίζερη και γκρι όπως την έχουν καταντήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα