Ο George Hadjigeorgiou του GoldenDeals.gr στο neolaia.gr!

Το neolaia.gr έχει σήμερα την τιμή να φιλοξενεί στη στήλη των συνεντεύξεών του, τον Chief Operating Officer του GoldenDeals.gr, George Hadjigeorgiou. Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, σας υποσχόμαστε πως θα διαβάσετε απαντήσεις και στις «δύσκολες» ερωτήσεις!

Πήρατε τη Χρυσή Ευκαιρία, ένα αντικειμενικά πετυχημένο και με TOM Awareness brand, του κάνατε rebranding και τώρα πια την ξέρουμε σαν XE.gr. Τώρα κάνατε redesign (και μάλιστα αρκετά έντονο) στο πιο πετυχημένο social buying site στην Ελλάδα. Ανησυχείτε μήπως χαθεί κόσμος ή υπάρχει αισιοδοξία από μέρους σας; 

Σαν GoldenDeals στόχος μας είναι να βοηθάμε τους καταναλωτές να ανακαλύπτουν καθημερινά μοναδικές, έξυπνες και ποιοτικές προσφορές και υπηρεσίες,  που τους ομορφαίνουν με ξεχωριστό τρόπο τη ζωή!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, λανσάραμε το ανανεωμένο – και πιο χρηστικό πιστεύουμε – Goldendeals.gr για να κάνουμε τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη και να ανακαλύπτουν και να αγοράζουν τις προσφορές όχι μόνο ανά γεωγραφική περιοχή, αλλά και ανά κατηγορία.

Είμαστε αισιόδοξοι πως με το νέο website θα δώσουμε το σωστό user experience στους καταναλωτές και έτσι θα αυξήσουμε την πελατειακή ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Θεωρείτε τους Έλληνες early adopters σα διαδικτυακό λαό;  

Η διείσδυση στο Internet στην Ελλάδα έχει φτάσει περίπου στο 55% και αρχίζουμε να είμαστε μια ώριμη αγορά Internet. Κατ’επέκταση, δεν θα έλεγα πως πλέον ως Έλληνες είμαστε λιγότερο ή περισσότερο early adopters από άλλους λαούς – αυτό που παρατηρώ είναι ότι τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες αγορές υπάρχουν διαφορετικές ομάδες καταναλωτών που ακολουθούν το Diffusion of Innovation Curve (innovators, early adopters, early majority, late majority, laggards) σε παρόμοια ποσόστωση.

Όσο περνάει ο καιρός, ο κόσμος βλέπει το GoldenDeals σα μία διέξοδο στην κρίση, ή παρατηρείτε μείωση της δαπάνης; 

Πιστεύουμε πως ο κόσμος ολοένα και περισσότερο θα ψάχνει προσφορές αλλά θα είναι ακόμη πιο επιλεκτικός στο να διαλέγει ποιοτικές υπηρεσίες και προιόντα. Σε αυτό το πλαίσιο, πιστεύουμε πως η κρίση αποτελεί μία ευκαιρία για Internet εταιρίες σαν το GoldenDeals, που κάνουν σοβαρή δουλειά με σεβασμό στον καταναλωτή και τους συνεργάτες τους, να πετύχουν και να κερδίσουν μερίδιο αγοράς σε μία συρρικνώμενη οικονομία.

Οι ενεργοί χρήστες αυξάνονται; Υπάρχει ακόμη φόβος χρήσης της πιστωτικής κάρτας online, ή έχει ξεπεραστεί;

Παρατηρούμε μία συνεχή αύξηση των χρηστών του GoldenDeals.gr με ήδη παραπάνω από 500.000 unique users κάθε μήνα να μας επισκέπτονται. Νομίζω το γεγονός ότι πάνω από 500.000 κουπόνια έχουν αγοραστεί με πιστωτική κάρτα μέσω του GoldenDeals σε λιγότερο από 18 μήνες είναι μία χειροπιαστή απόδειξη ότι οι χρήστες έχουν αρχίσει να εξοικιώνονται με την χρήση πιστωτικής κάρτας online και ειδικότερα σε ασφαλή sites σαν το GoldenDeals τα οποία εμπιστεύονται.

Υπάρχει κάτι που σας φοβίζει; 

Αυτό που με προβληματίζει καθημερινά είναι το να μπορούμε σαν GoldenGroup (GoldenDeals, Gold

Keywords
Τυχαία Θέματα