Νέο κόμμα και από τον Πάνο Καμμένο;

15:52 23/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Για το φαινόμενο Πάνος Καμμένος έχουμε ξαναμιλήσει. Όπως φαίνεται, οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν, μιας και όπως φαίνεται μιλάμε για ίδρυση νέου κόμματος από τον ίδιο.

Όπως είπε ο ίδιος στη RealNews, «Είναι δεδομένο ότι δεν θα κατέβω με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, εφόσον ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση» ενώ προανήγγειλε τη δημιουργία νέου κόμματος, λέγοντας πως «Θα παραμείνω στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα ζητήσω την ψήφο

του Ελληνικού λαού σε σχηματισμό, ο οποίος θα έχει σαφή και καθαρή θέση για την αντισυνταγματικότητα και την ακυρότητα της δανειακή σύμβασης και της παράδοσης της χώρας στους δανειστές».

Μάλιστα, ενημέρωσε μέσω του «Τύπου της Κυριακής» πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου: «Στις 19 Φεβρουαρίου, την ημέρα της κόκκινης γραμμής των εκλογών, θα μάθετε τις λεπτομέρειες. Προέχει η καταψήφιση της δανειακή σύμβασης».

Όπως φαίνεται, ο Πάνος Καμμένος έχει έρεισμα στη λαϊκή δεξιά και είναι ξεκάθαρο πως θα ακολουθήσει αντιμνημονιακή πολιτική. Για να δούμε αν μπορεί να επηρεάσει το πολιτικό σκηνικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα