Νέα | To Digital Μουσείο του Valentino

Φαίνεται πως όλοι σιγά – σιγά αντιλαμβάνονται τη δύναμη του internet και της τεχνολογίας και αυτό φαίνεται από την απόφαση του σχεδιαστή μόδας Valentino. Ο τελευταίος, αποφάσισε μαζί με το συνεργάτη του Giancarlo Giammetti να δώσουν ζωή σε ένα διαδικτυακό μουσείο, αφιερωμένο στα 50 χρόνια δουλειάς του αγαπημένου μας σχεδιαστή.

Το Valentino Garavani Virtual Museum θα είναι διαθέσιμο σαν download

application από τις 5 Δεκέμβρη, οπότε και θα διεξαχθεί ένα live streaming δελτίο τύπου, μέσω YouTube!

«Με ενθουσιάζει που χιλιάδες μαθητές, νέοι σχεδιαστές και λάτρεις της μόδας θα μπορέσουν  να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της δουλειάς μου«, είπε ο Valentino, «και θα μπορέσουν να τη μελετήσουν με τρόπο ιδιαίτερα εύκολο και προσβάσιμο από τις νέες γενιές. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος και να βλέπεις πώς η μόδα έδωσε σχήμα στις ζωές μας. Την ενέργεια αυτή (σ.σ: το μουσείο) θα την ονόμαζα Μελλοντική Ανάμνηση!»

Το νέο αυτό διαδικτυακό μουσείο θα καλύπτει 107.500 (εικονικά) τετραγωνικά μέτρα σε μία 3D εμπειρία, περισσότερα από 300 φορέματα (ή αλλιώς «έργα τέχνης» για εμάς τις fan του σχεδιαστή) θα απεικονίζονται, ακόμα και δημιουργίες που φορέθηκαν από μεγάλες σταρ όπως η Elizabeth Taylor, η Julia Roberts, η Sophia Loren και η Jacqueline Kennedy.

Αναμένουμε λοιπόν το Press realease, και το Link για να μπορούμε να σχηματίσουμε άποψη, αν και το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι φανταστικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα