Μήνυμα ανθρωπιάς από φοιτητές του ΤΕΙ Χαλκίδας

18:17 20/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Μία ομάδα φοιτητών από το ΤΕΙ Χαλκίδας στην προσπάθειά τους να συνεισφέρουν βοήθεια σε μία οικογένεια από το Αλιβέρι, που το είχε πραγματικά ανάγκη έκαναν μία κίνηση αξιέπαινη.

Οι φοιτητές έδωσαν μέρος των χρημάτων, που οι ίδιοι είχαν για να περάσουν στην οικογένεια αυτή και αγόρασαν τρόφιμα μακράς διαρκείας. Η κίνησή τους ήταν αυθόρμητη και δεν ενημερώθηκαν προηγουμένως οι υπεύθυνοι του ΤΕΙ, οι οποίοι όταν το έμαθαν συνεχάρησαν τους νεαρούς και τόνισαν την ανθρωπιά και τα ψυχικά αγαθά που έχουν οι νέοι

αυτοί παρόλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν καθημερινά. 

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο Σύλλογος των Εκτάκτων Εκπαιδευτικών και αφορά στην πράξη αυτή των φοιτητών:

«Σ’ αυτήν την προσπάθεια των σπουδαστών μας αξίζουν μόνο συγχαρητήρια. Απέδειξαν δε, ότι οι «ποιοτικοί δείκτες» τους κινούνται σε υψηλά επίπεδα, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς που ακούσθηκαν στην εθνική αντιπροσωπεία.

Απέδειξαν τα παιδιά μας, ότι οι «ποιοτικοί δείκτες» της καρδιάς, της ψυχής και της αξιοπρέπειάς τους είναι υψηλοί, απέδειξαν ότι μπορεί το «τσουνάμι» της πολιτικής ανικανότητας να έχει επιφέρει υλικές ζημίες και ηθική βλάβη σε όλους μας και στην εθνική μας αξιοπρέπεια, αλλά δεν λάβωσε το μεγαλείο της ψυχής αυτών των σπουδαστών».

Keywords
Τυχαία Θέματα