Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Όλα για όλα τα παίζουν οι «ερυθρόλευκοι» στο… καμίνι του «Βελοντρόμ» (video)

 Τα… ρέστα του παίζει σήμερα ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται στη Γαλλία από τη Μαρσέιγ και θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι ‘’ερυθρόλευκοι’’ να αποδράσουν με το διπλό από το καυτό ‘’Βελοντρόμ’’. Εννοείται πως το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο και στην Αγγλία, με τον Ολυμπιακό να θέλει νίκη της Άρσεναλ,

ή στη χειρότερη ισοπαλία, ώστε να έχει τουλάχιστον ελπίδες για να συνεχίσει στο Europa, υποδεχόμενος τελευταία αγωνιστική τους ‘’κανονιέρηδες’’.

Η ομάδα του Βαλβέρδε έρχεται από το Σαββατιάτικο ντέρμπι ‘’αιωνίων’’, μάλλον απογοητευμένη, μια και η εξαιρετική εμφάνιση δεν μπόρεσε να συνδυαστεί με νίκη. Οι όποιες δυσκολίες του ήταν για το πρώτο μισάωρο, με το ματς στη συνέχεια να μετατρέπεται σε παράσταση για ένα ρόλο. Η ουσία όμως είναι ότι το ματς έκατσε στην ισοπαλία, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερο συνεχόμενο στο ‘’Καραϊσκάκης’’ και βλέπει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, στους 2 βαθμούς από πάνω του.

Η ζωή συνεχίζεται και όλο το βάρος πέφτει στον αγώνα με τη Μαρσέιγ, όπου εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και σοβαρά προβλήματα απουσιών. Πλήγμα ο τραυματισμός του Μακούν, με τον Γάλλο να αναμένεται να λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για 2 περίπου μήνες. Για 2 εβδομάδες εκτός και ο Ορμπάιθ, ενώ δεν προλαβαίνει ούτε το σημερινό ματς ο Ιμπαγάσα. Αν δεν είχαμε και την επιστροφή του Φέισα, θα λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός μένει χωρίς κέντρο. Τραυματίας επίσης ο Παπάζογλου, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής Ζαραδούκας και Μόνχε.

Μεταμορφώνεται στην Ευρώπη η Μαρσέιγ

Το αήττητο σερί της Μαρσέιγ στο Championat έλαβε τέλος, πάλι λίγες μέρες πριν από ευρωπαϊκό αγώνα. Αυτή τη φορά όμως, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το πλέον σημαντικό, μιας και με νίκη οι Μασσαλοί θα βρεθούν με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Σίγουρα σε επίπεδο Champions League έχουν δει πολλά τα μάτια μας, αλλά η Μαρσέιγ θα έχει την τελευταία αγωνιστική να πάει στη Γερμανία και να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου γύρου από την Ντόρτμουντ, στη χειρότερη περίπτωση που οι Γερμανοί θα έχουν αποδράσει με το διπλό από την Άρσεναλ.

Πάντως, η εμφάνιση στην έδρα της Μονπελιέ ήταν πισωγύρισμα και θύμισε τις κακές εμφανίσεις στην αρχή της περιόδου. Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αποδίδει εξαιρετικά μέχρι στιγμής και την τελευταία αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία στο ‘’Έμιρεϊτς’’ από την Άρσεναλ, χωρίς η αλήθεια να ιδρώσει και ιδιαίτερα. Πλέον της αρκεί μία νίκη στο σημερινό ματς, όπως προείπαμε, για να νιώθει εξασφαλισμένη.

Γήπεδο: ‘’Βελοντρόμ’’
Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία)
*Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Ολυμπιακός. Στον ‘’αέρα’’ η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα λόγω της στάσης εργασίας της ΕΣΗΕΑ.
Πρόταση:  UNDER 2,5

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις του Τσάμπιονς Λιγκ επισκεφθείτε το Betarades.gr

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο »Καραϊσκάκης»
Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 0-1

Keywords
Τυχαία Θέματα