Λάρισα | Η πιο σέξι παρουσίαση φανέλας!

14:23 5/10/2012 - Πηγή: Neolaia

Ο Βουκεφάλας Λάρισας παρουσίασε τη φανέλα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και όπως ήταν αναμενόμενο θα υπήρχε σε αυτήν ο χορηγός της ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον «Οίκο Ανοχής Σούλα«.

Στην τελετή για την παρουσίαση της φανέλας, η οποία είναι σε χρώμα ροζουλί παρευρέθηκαν ποδοσφαιριστές της ομάδας, στελέχη και η κ. Σούλα με τα κορίτσια της που έδωσαν μία σέξι νότα στο event.

O πρόεδρος του Βουκεφάλα δηλώνει για την απόφαση της συνεργασίας αυτής τα εξής: »Εμείς οικονομική ενίσχυση δεν παίρνουμε από πουθενά. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν και επιχειρήσεις να μας ενισχύσουν. Στηριζόμαστε καθαρά στον κόσμο, που θα έρθει στο γήπεδο και θα κόψει ένα εισιτήριο για να μας ενισχύσει. Επιλέξαμε, λόγω του αδιεξόδου στο οποίο βρέθηκε η ομάδα να δεχθούμε οικονομική βοήθεια, από μια επιχείρηση καθ’ όλα νόμιμη, που έχει να κάνει με το σεξ. Ποιο είναι το έγκλημά μας; Πρόκειται για το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, ενώ παράλληλα είναι και μια ανθρώπινη ανάγκη. Δεν το κάναμε για να στρέψουμε τον κόσμο προς τα εκεί, αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να ενημερωθούν τα νέα παιδιά, για τους κινδύνους που υπάρχουν γύρω από το σεξ.

Έχουμε μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και είναι σημαντικό να γνωρίζουν πέντε πράματα, από την στιγμή που η οικογένεια δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα γιατί υπάρχει η προκατάληψη, ενώ και στο σχολείο θεωρείται ταμπού. Άλλωστε, τον ίδιο σκοπό είχε και η Ολυμπιακή Επιτροπή, που επέλεξε ως χορηγό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μεγάλη εταιρία προφυλακτικών».

Keywords
Τυχαία Θέματα