Καταριανή… αισιοδοξία Σαμαρά για επενδύσεις!

15:41 30/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Είναι σημαντική ημέρα, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι νέο, με ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης», είπε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση του επιχειρηματικού συμβουλίου Ελλάδας-Κατάρ. Ο κ. Σαμαράς συμπλήρωσε ακόμα ότι ι «μπορούμε να δώσουμε μία νέα δυναμική στις επενδύσεις και στις επιχειρηματικές ευκαιρίες».

Ο Έλληνας

Πρωθυπουργός βρίσκεται σε επίσκεψη στο Κατάρ αναθερμαίνοντας τις σχέσεις των δύο χωρών που επανειλημμένως τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να βνρουν κοινό πεδίο αναφοράς σε επιχειρηματικά πρότζεκτ που θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν από το Κατάρ. Το αν η ελληνική αποστολή θα καταφέρει να πετύχει περισσότερα με τον Α. Σαμαρά αυτή τη φορά ως επικεφαλής της θα φανεί στην πράξη το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα με τα όσα διαδραματίζονται στο Κατάρ, ο κ. Σαμαράς ρωτήθηκε από δημοσιογράφους και για την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος επίσης βρισκόταν στην Ντόχα για συνομιλίες με την κυβέρνηση. Ο κ. Σαμαράς είπε ότι οι δύο χώρες είναι σύμμαχοι στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις αλλά υπάρχει και η θέληση να λυθούν». Μάλιστα, στις 5 Μαρτίου θα μεταβεί στην Άγκυρα μαζί με τους υπουργούς του για κοινή σύσκεψη των δύο υπουργικών συμβουλίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα