Κάλεσμα συντονισμού αγώνα σχολείων Αθήνας

16:15 2/11/2012 - Πηγή: Neolaia

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ !

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ! ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ!

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη! Εμείς έχουμε τη δύναμη.

Εμείς θα τους ανατρέψουμε! Να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό!

Η κυβέρνηση μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ προχωρούν σε νέο έγκλημα απέναντι σε εμάς και τις οικογένειες

μας! Ετοιμάζονται να πάρουν νέα αντιλαϊκά μέτρα για να γεμίζουν τα θησαυροφυλάκια τους οι επιχειρηματίες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές . Ξεζουμίζουν το λαό. Οι γονείς μας δεν μπορούν να τα βγάλουν άλλο πέρα. Μας ετοιμάζουν ένα μέλλον, αφού χρυσοπληρώσουμε για τη μόρφωση μας, που οδηγεί στην ανεργία και στην δουλειά ήλιο με ήλιο για 400 ευρώ. Ο προϋπολογισμός του 2013 κόβει κι άλλα λεφτά από την Παιδεία. Βάζουν όλο και μεγαλύτερα εμπόδια σήμερα στην μόρφωση.

Δε δεχόμαστε την άθλια κατάσταση.

Στα τσακίδια τα μέτρα τους και τα μνημόνια τους! Να μη ψηφιστούν τα μέτρα!

Να ζήσουν οι Βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και τα παιδιά τους με 400€! Αυτοί ευθύνονται για τη κρίση , αυτοί να πληρώσουν. Όχι οι οικογένειές μας.

Παλεύουμε για δωρεάν παιδεία, δωρεάν σπουδές, δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Ούτε ευρώ από τους γονείς μας για τη λειτουργία των σχολείων και για τη μεταφορά μας!Χρηματοδότηση τώρα από το κράτος στο ύψος των αναγκών για τη λειτουργία των σχολείων και τη μόρφωσή μας! Με ευθύνη του υπουργείου δωρεάν κολατσιό (γάλα – σάντουιτς)Άμεση λύση σε όλα τα κτιριακά προβλήματα!Δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους!Τώρα να λυθεί το θέμα της μεταφοράς σε μουσικά, καλλιτεχνικά, ειδικά και απομακρυσμένα σχολεία. Δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ για όλους τους μαθητές.Να καλυφθούν όλα τα κενά που υπάρχουν σε καθηγητές, αίθουσες και υλικοτεχνική υποδομή.Να καταργηθούν δάνεια και συμβάσεις, μνημόνια και αντιλαϊκοί νόμοι.

Το λόγο θα πάρει ο λαός και τα παιδιά του! Τις ημέρες της απεργίας το μάθημα θα γίνει στους δρόμους του αγώνα για την ζωή που μας αξίζει και έχουμε ανάγκη!

Οι διευθυντές, οι καθηγητές και όλοι όσοι προσπαθούν να μας φοβίσουν, μας λένε «ότι είμαστε μικροί γι’ αυτά», «ότι δεν είναι δική μας δουλειά η απεργία». Τα προβλήματα μας είναι μεγάλα, αφορούν το σήμερα και πολύ περισσότερο το αύριο μας και μας θέλουν στο δρόμο! Είναι δική μας δουλειά το μέλλον μας!

Τους κάνουμε στην άκρη, οργανώνουμε τον αγώνα μας μαζί με το λαό!

Με υπογραφές και γενικές συνελεύσεις φουντώνουμε το λαϊκό ποτάμι που θα σαρώσει τα μέτρα τους, τα μνημόνιά τους και την πολιτική που τα γεννά. Συζητάμε μέσα και έξω από το σχολείο ποιος φταίει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, πως θα παλέψουμε με ποιους τρόπους και μορφές αγώνα. Ζωντανεύουμε τη ζωή στο σχολείο με συλλογικότητα και αλληλεγγύη μεταξύ μας.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ

Το Σάββατο 10 Νοέμβρη μαζευόμαστε ξανά όλα τ

Keywords
Τυχαία Θέματα