Ιόνιο Πανεπιστήμιο | 2 Μαΐου, Ημέρα αιμοδοσίας

22:23 30/4/2012 - Πηγή: Neolaia

2 Μάη 2012 – Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Η Π.Α.Σ.Π. Α.Ε.Ι. Κέρκυρας, η μεγάλη προοδευτική και δημοκρατική παράταξη, διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 2 Μάη 2012 και ώρες 10:30πμ έως 13:00μμ στον προαύλιο χώρο της Ενιαίας Λέσχης στο Ψυχιατρείο.

Η πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώθηκε από την Π.Α.Σ.Π. Α.Ε.Ι. Κέρκυρας το Ακαδημαϊκό Έτος 2005-2006, σκοπός μας ήταν η δημιουργία τράπεζας Αίματος για τους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς

επίσης και η επανίδρυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ιονίου Πανεπιστημίου, ακολούθησαν πάνω από 8 Εθελοντικές Αιμοδοσίες τα προηγούμενα Ακαδημαϊκά Έτη και με χαρά διαπιστώσαμε την μεγάλη ανταπόκριση των συμφοιτητών μας στο κάλεσμά μας καθώς ο αριθμός των Εθελοντών Αιμοδοτών έχει ξεπεράσει τα 240 άτομα!

Απευθυνόμαστε σε όλη την Ακαδημαϊκή Κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου και σας καλούμε να γίνεται και εσείς με την σειρά σας ένας κρίκος στην αλυσίδα που ενώνει και σώζει ζωές! Επίσης, με τη νέα Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνουμε, θέλουμε να απευθυνθούμε σε όλους τους συμφοιτητές μας Εθελοντές Αιμοδότες και να τους συγχαρούμε για την ανεκτίμητη προσφορά τους. Συγχρόνως θέλουμε να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, εντάσσοντας στις τάξεις τους και άλλους συμφοιτητές μας.

Ο αλτρουισμός, η αγάπη προς το συνάνθρωπο είναι πάνω απ’ όλα πράξεις πολιτισμού. Με την διοργάνωση άλλης μιας φοιτητικής αιμοδοσίας θέλουμε να συμβάλλουμε, κατά τρόπο αποφασιστικό, στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στη μεγάλη υπόθεση της ζωής. Ταυτόχρονα θέλουμε να δείξουμε έμπρακτα πως η ευγενής επιδίωξη για μια κοινωνία με περισσότερη ανθρωπιά και αλληλεγγύη είναι κάτι που αφορά όλους μας.

Το αίμα ούτε παράγεται ούτε αγοράζεται…

Μόνο προσφέρεται…

Είναι ζήτημα ΖΩΗΣ! Είναι ζήτημα Τιμής!

Σήμερα αφορά κάποιον άλλον…

ΑΥΡΙΟ ίσως αφορά κάποιον ΔΙΚΟ ΜΑΣ…

Δώσε αίμα…

Δώσε ζωή…

Κάνε την διαφορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα