Η συγκλονιστική ομολογία για πορνεία ευκατάστατης αμερικανίδας αθλήτριας

«Άρχισα να είμαι συνοδός γιατί αυτό μου πρόσφερε πολλούς μηχανισμούς όταν αντιμετώπιζα προβλήματα με το γάμο και τη ζωή μου. Μου παρείχε μια “απόδραση” από τη ζωή που με στραγγάλιζε… Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ λυπάμαι για όσους πλήγωσα, σαν αποτέλεσμα των πράξεών μου και εκτιμώ απεριόριστα την υποστήριξη από την οικογένεια και τους κοντινούς μου. Είμαι αποφασισμένη να επανορθώσω και να ξαναγίνω καλή μητέρα, σύζυγος, κόρη και φίλη»!

Αυτά έκανε γνωστά μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η Αμερικανίδα αθλήτρια με τρεις ολυμπιακές συμμετοχές στο παλμαρέ της, Suzy Favor Hamilton, η οποία εκδιδόταν με αμοιβές από 600 ως 1400 δολάρια ως συνοδός πολυτελείας με το όνομα Kelly Lundy και ανάλογη ονομασία με το «επαγγελματικό» της όνομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία χρησιμοποιούσε για να αυξάνει το πελατολόγιό της, όπως φαίνεται και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό του f/b λογαριασμού της.

Η ίδια η 44χρονη σχετικά ευκατάστατη πρώην αθλήτρια και σύζυγος Ολυμπιονίκη με τον οποίο έχουν ένα παιδί, εμφανίζεται συντετριμμένη με τη διπλή της ζωή και υποστηρίζει ότι η δράση της ως πόρνη πολυτελείας τη βοηθούσε για καιρό με τα προβλήματα κατάθλιψης που την ταλαιπωρούσαν. Η ιστορία της έχει καταστεί θέμα συζήτησης και έχει ανοίξει δημόσια συζήτηση για τη διαχείριση του ζητήματος της πορνείας στις ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα