Η σκιά της πρώην σε μία σχέση!

11:15 23/1/2013 - Πηγή: Neolaia

*Το post διαβάζεται καλύτερα με το πιο πάνω τραγούδι. Δώστε βάση στο ρεφρέν.

Η αλήθεια είναι πως είμαστε λίγο γκρινιάρες όσο κι αν θέλουμε να το παίξουμε χαλαρές και άνετες πάντα θα μας τρώει ότι πριν από εμάς υπήρχε κάποια άλλη! Η σκιά της πρώην κοπέλας υπάρχει σε απλά καθημερινά πράγματα μέσα στη σχέση. Μην γίνεστε όμως πολύ καταπιεστικές με αυτό το θέμα γιατί θα σας βαρεθεί και θα σας παρατήσει! Τον άλλον τον ερωτεύεστε για αυτό που είναι και σε αυτό το «είναι» βρίσκεται και το παρελθόν του. Μην προσπαθήσετε να το σβήσετε απλά αποδεχτείτε το!

Οι μεγαλύτερες σας ανησυχίες όσον

αφορά στην πρώην:

Ήταν καλύτερο το σεξ με εκείνη; Εντάξει… απλά μην το ρωτήσετε ποτέ! Υποβιβάζετε τον εαυτό σας. Και μη ζητήσετε να μάθετε λεπτομέρειες σε καμία περίπτωση!

Μήπως τη θέλει ακόμη; Αν την ήθελε θα ήταν μαζί της. Δεν είστε χαζές θα το είχατε καταλάβει! Απλά σας έχει γίνει έμμονη ιδέα. Βγάλτε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις και ζήστε το παρόν!

Είστε σε κοινή παρέα. Συμβαίνει αρκετές φορές η πρώην του αγοριού σας να βρίσκεται στην παρέα. Δεν μπορείτε να την αποφύγετε! Συμβουλή: Μην προσπαθήσετε να γίνετε φίλη μαζί της. Δεν ωφελεί πουθενά κι ίσως πάνω στην κουβέντα ακούσετε πράγματα που δε θα θέλατε να τα ξέρει και εκείνη. Προστατεύστε τον εαυτό σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα