Η επικαιρότητα του 2011 σε… κούκλες!!!

Η Άννα από την πόλη Lille της Γαλλίας, αναπλάθει τα γεγονότα και τις ειδήσεις που συνέβησαν το 2011 με χιούμορ πλάθοντας κούκλες! Δείτε πιο κάτω μερικά από τα κουκλοσκηνικά   που δημιούργησε εμπνευσμένα από τη φετινή χρονιά!

Μπορεί να ήταν ο γάμος του πρίγκιπα αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε η αδελφή της νύφης! Για τη δημιουργό της κούκλας η Pippa έχει καμπύλες και φωτογραφίζεται από πίσω!

Ο
άτακτος και μέχρι πρόσφατα πρωθυπουργός της Ιταλίας, Silvio Berlusconi.

Ο Nicolas Sarkozy ερωτευμένος με την Γερμανίδα καγκελάριο, Angela Merkel, σε μια παραλία να της εξομολογείται τον έρωτά του. Εκπροσωπεί την υποτιθέμενη ερωτική σχέση Γαλλίας-Γερμανίας.

O Barack Obama συζητά με τον Mr Sarkozy στα πλαίσια τηλεοπτικής συνέντευξης για τα G20 ,τον περασμένο Νοέμβριο. Η διαφορά ύψους υπερτονίζεται αφού η Άννα επιλέγει να τοποθετήσει ένα σκαμνί κάτω από τα πόδια του Γάλλου πρόεδρου!

Ήταν το σκάνδαλο της χρονιάς! Ο Dominique Strauss-Kahn ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση καμαριέρας. Τελικά αθωώθηκε αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε σ' αυτό το δωμάτιο ξενοδοχείου!!!

Ο Nicolas Sarkozy γοήτευσε την Carla Bruni, την πρώτη κυρία της Γαλλίας, με τις γνώσεις του για τα λουλούδια. Μην πάει ο νους σας ότι παίζανε κρυφτούλι πίσω από τους θάμνους κοτζάμ πρόεδρος!

Η Lady Gaga με push-up σουτιέν και ζαρτιέρες! Έτσι την φαντάστηκε και την δημιούργησε η Άννα!

Keywords
Τυχαία Θέματα