Φοιτητικός διαγωνισμός φωτογραφίας by… Google!

10:47 5/12/2011 - Πηγή: Neolaia

Πρόσκληση από Google «μεριά»! Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία κολοσσός του Διαδικτύου, καλεί τους φοιτητές από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Google Photography Prize» μέσα από το κοινωνικό της δίκτυο Google+, μέχρι και τις 31/1/2012.

Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα έργα τους, στη διεθνή φήμης γκαλερί Saatchi στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο τρόπος προκειμένου να λάβετε

συμμετοχή είναι πολύ εύκολος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την κατηγορία που επιθυμείτε και να αναρτήσετε τις φωτογραφίες σας στο Google+. Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στο google.com/photographyprize έως και τις 31/1/2012.

Όσοι συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δέκα κατηγορίες:

«εγώ»,«φαγητό»,«ήχος και σιωπή»,«ταξίδια»,«μόδα»,«δράση»,«δρόμος»,«αθλήματα»,«νύχτα»«προσωπική ματιά»

Οι δέκα επικρατέστεροι συμμετέχοντες, που θα αναδειχθούν από επιτροπή καταξιωμένων δημοσιογράφων, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία όπως είπαμε και παραπάνω να εκθέσουν τα έργα τους, στην γκαλερί Saatchi στο Λονδίνο, για δύο μήνες το 2012, κατά τη διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας Out of Focus.

Τέλος οι δέκα επικρατέστεροι θα κερδίσουν επίσης ένα ταξίδι για δύο άτομα, ώστε να παρευρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ ένας νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι με προορισμό έκπληξη, μαζί με έναν επαγγελματία καθηγητή φωτογραφίας!

Ωστόσο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές ανώτατης εκπαίδευσης.

Καλή φάση ε! Εσείς τι σκέφτεστε; Θα πάρετε μέρος;

Keywords
Τυχαία Θέματα