Φοιτητικό περιοδικό Chill Out | Κυκλοφόρησε το εορταστικό τεύχος!

19:14 3/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Το πιο Χριστουγεννιάτικο τεύχος «Chill Out» που έχει κυκλοφορήσει ποτέ! Εσείς το ξεφυλλίσατε; Φωτογραφίσεις στους στολισμένους δρόμους, θέματα για όλα τα γούστα, συνέντευξη από έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, αφιέρωμα στα αγαπημένα μας Χριστούγεννα, Fashion Editorial με ότι θα φορεθεί αυτό το Χειμώνα και άλλα πολλά, που με τη πρώτη ματιά σου σε βάζουν σε γιορτινό κλίμα!

Κεντρική Συνέντευξη

Είναι νέος, ωραίος με καταγάλανα μάτια

και αρέσει πολύ! Ο Γιώργος Σαμπάνης φόρεσε τα γιορτινά του και φωτογραφήθηκε για τις σελίδες του περιοδικού. Μίλησε για την εποχή που «μάζευε» όλα τα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα των 100μ. και των 200μ. αλλά και για σήμερα που «μαζεύει» φιλιά από τις θαυμάστριες του!

Αφιέρωμα για τα Χριστούγεννα «Christmas Talking»

Ένα special αφιέρωμα με ότι πρέπει να γνωρίζεις για τα φετινά Χριστούγεννα! Τι να φορέσεις, τι δώρα να αγοράσεις, πώς να συμπεριφερθείς σωστά στο γιορτινό τραπέζι, πώς να ντυθείς και ακόμα τόσα που θα τα βρεις όταν διαβάσεις το Χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα!

Fashion Editorial

Στη μόδα αυτού του τεύχους παρουσιάζουμε ότι πιο in για τα φετινά Χριστούγεννα. Τα μοντέλα φόρεσαν τα καλά τους και φωτογραφήθηκαν στα κρύα μα φωτισμένα σοκάκια του Ψυρρή!

Θα το βρείτε

Όπως πάντα το περιοδικό θα το βρείτε στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί stand σε όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της Αττικής, καθώς και σε 5 Ιδιωτικά κολέγια.

Για όσους δεν «πατάτε» και πολύ στη σχολή σας (ή απλώς δεν είστε πια φοιτητές) το περιοδικό κυκλοφορεί σε 60 σημεία παρουσίας εκτός σχολών (επιλεγμένα μαγαζιά/φοιτητικά στέκια), ενώ υπάρχει πάντα και η επιλογή να το διαβάσετε online στο www.chill-out.gr ή στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook www.facebook.com/chilloutmagazine

Keywords
Τυχαία Θέματα