Φοιτητικές Εκλογές 2012 | ΔΑΠ – ΝΔΦΚ | Η φετινή καμπάνια

22:19 14/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Από πέρσι είχε φανεί πως η ΔΑΠΝΔΦΚ βάζει σε προτεραιότητα τα social media, με άλλα πράγματα να της πηγαίνουν καλά και να της βγαίνουν και άλλα όχι και τόσο και να εξελίσσονται σε φιάσκο (βλ. περίπτωση #logo31). Το σίγουρο είναι πως η ΔΑΠ καταφέρνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να αποσπά αρκετά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και να συζητιέται, γεγονός που ίσως

συμβάλει και στη διατήρησή της στην κορυφή  των περισσότερων σχολών.

Φέτος λοιπόν, με αφορμή τις φοιτητικές εκλογές 2012, οι οποίες γίνονται την Τετάρτη 16 Μαΐου, η ΔΑΠ καταφέρνει για άλλη μία φορά να συζητηθεί. Το βίντεο του ΔΑΠ-Μασίν, έχει προκαλέσει ένα μικρό χαμό εντός του YouTube, με τα likes και τα dislikes να μάχονται στήθος με στήθος για την πρωτιά, ενώ πριν λίγες μέρες βγήκε και το πιο «σοβαρό» σποτάκι για τις εκλογές.

Ένα πιο προσεγμένο και γεμάτο μηνύματα βίντεο, στο οποίο μέσα σε ενάμισι λεπτό γίνεται αναφορά σε σκηνές από την Ελλάδα της κρίσης οι οποίες εναλλάσσονται με μία ενδιαφέρουσα οπτική, υπό τους ήχους του (όχι-άλλο) Πλιάτσικα. Με εικόνες από Προτάσεις για την Παιδεία και την Κοινωνία, αλλά και με στιγμιότυπα από δράσεις της παράταξης προωθείται το μήνυμα ότι η νέα γενιά μπορεί να αλλάξει το άσχημο σκηνικό που επικρατεί στη χώρα.

Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν θα πειστούν οι φοιτητές, μιας και το φάντασμα της αποχής παραμονεύει, όπως αποτυπώνεται και στο γκάλοπ που δημοσιεύτηκε χτες στο νεολαία και έχει ήδη πάνω από 300 ψήφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα