Εβδομαδιαίες προβλέψεις 3/9-10/9/12

22:22 2/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Προβληματισμοί και συναισθήματα

Από την Λίλιαν Σίμου

Η πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου, αφήνει μία γεύση πικρίας ή απογοήτευσης, κάτι που διακρίνεται ευθύς μετά το όμορφο μπλε φεγγάρι του Αυγούστου στις 31/8 και την αντίθεση του Ερμή προς τον Ποσειδώνα την 1η /9.

Κι αυτό γιατί ο Άρης στον Σκορπιό εξακολουθεί να ζητά ικανοποίηση και να κατακτήσει στόχους σημαντικούς, αλλά δεν έχει προσδιορίσει τον τελικό του σκοπό. Περισσότερα για τον Άρη μπορείτε να

διαβάσετε εδώ

Η Αφροδίτη έρχεται σε όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης, όπου λίγο πριν περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, αισθάνεται πως οι συγκινήσεις ήταν αρκετά φορτισμένες και υπάρχει ένας ενδόμυχος προβληματισμός στον καθένα μας για τα επόμενα βήματα.

Ενώ στην συνέχεια, μέσα από το ζώδιο του Λέοντα, αλλάζει το συναίσθημα σε πιο εγωιστικό, αλλά και απαιτητικό για να εκφραστεί, άλλοτε θετικά κι άλλοτε μελοδραματικά, αφού πρέπει να υπάρξει αναγνώριση και θαυμασμός, με κάθε τρόπο! Περνώντας από την σεληνιακή Αφροδίτη του Καρκίνου στην ηλιακή του Λέοντα, οι συγκινήσεις πλέον δεν έχουν την ίδια ανάγκη έκφρασης. Αντίθετα, μπορούν να δημιουργήσουν δυναμικά, ένα περιβάλλον κατάλληλο για σχέσεις, αλλά και να προκαλέσουν ένα έργο εντυπωσιακό, αν τις χειριστούμε σωστά.

Οι συμβουλές μας για την εβδομάδα των συναισθηματικών προβληματισμών, πώς θα την βιώσετε και ποια σημεία σας αγγίζει

Αλλά και τι να αποφύγετε…

(παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου)

Κριός

Με έμφαση στην ερωτική σας έκφραση, θα είστε έτοιμοι να κερδίσετε με πείσμα και αγώνα το ταίρι σας ή ό,τι θεωρείτε πολύτιμο και σημαντικό. Αλλά ακόμη δεν υπάρχει η ροή που επιθυμείτε. Καθώς όλα είναι εν εξελίξει, μην ανησυχείτε, θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για άμεση δράση. Η υπομονή και η αναμονή, θα ανταμειφθούν λίγο αργότερα.

Προβληματισμός έρχεται κυρίως από την ενδοσκόπηση και τα κατάλοιπα των οικογενειακών σχέσεων ή δομών. Συσσώρευση καταστάσεων που σας έχουν πικράνει θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια, αλλά την ίδια στιγμή θα είστε σίγουροι πως ό,τι έχει γίνει, έδωσε κάποιες εμπειρίες για να προχωρήσετε πιο δυναμικά.

Και δεν αργείτε να ξεπεράσετε ό,τι πλέον σας σβήνει την φλόγα για ζωή. Έρχεται ξανά η σπίθα της δημιουργίας για το έργο σας αλλά και τις σχέσεις σας. Από τις 6 του μήνα θέλετε να εκφραστείτε ερωτικά και συναισθηματικά προβάλλοντας τις ανάγκες σας και δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα. Η χαρά επανέρχεται και ίσως μάλιστα, γίνετε λίγο εγωιστές με το ταίρι σας. Ή αναζητάτε το ταίρι που θα σας βρει εντυπωσιακούς!

Ταύρος

Με την διάθεση να κατακτήσετε και να διακριθείτε μέσα από ένα περιβάλλον σχέσεων και ανταγωνισμών, θα είστε γεμάτοι προκλήσεις για αρκετό χρονικό διάστημα. Ευκαιρία λοιπόν, να αποδείξετε πως είστε τολμηροί και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Μην χάνετε το σθένος σας! Η περίοδος αυτή σας προβληματίζει σχετικά με τις σχέσεις που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον. Ίσως αφορούν συγγενείς, ίσως άτομα που έχουν άμεση σχέση με σας, ίσως ένα φλε

Keywords
Τυχαία Θέματα