Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3-10/12/12

11:51 3/12/2012 - Πηγή: Neolaia

Στόχοι με πείσμα και απαιτήσεις

Από την Λίλιαν Σίμου

Μετά από έναν επεισοδιακό μήνα, γεμάτο αναβολές, αντιδράσεις, αλλαγές, ανατροπές, ξεκαθαρίσματα αλλά και κλείσιμο λογαριασμών, ήρθε η στιγμή να αντιληφθούμε την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, πως οφείλουμε να παλέψουμε δυναμικά, με πείσμα και ίσως ένα ρίσκο, αλλά πάντα θέτοντας στόχους και επιδιώκοντας το καλύτερο.

Είναι δύσκολες οι εποχές και σίγουρα δεν μας στηρίζουν οι συνθήκες. Αλλά είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε πως δεν μπορούμε να χρονοτριβούμε.

Τα ενδιαφέροντα σημεία της νέας εβδομάδας είναι:

-Ξεκινά

με την ολοκλήρωση της αντίθεσης του Ήλιου προς τον Δία, μία αντίθεση που προβάλλει απαιτήσεις. Απαιτήσεις για ανολοκλήρωτες καταστάσεις, επαφές, επικοινωνία, ιδέες, γνώση, διαπραγματεύσεις. Μία αναδρομή στο χθες, θα μας βοηθήσει να πάρουμε αργότερα αποφάσεις για όλα αυτά, αλλά όχι άμεσα.

- Ο Άρης είναι σε κρίσιμη μοίρα, αν και στο ζώδιο έξαρσής του. Κρίσιμη στιγμή, για να δώσουμε βάρος στους στόχους μας. Πολλές και διαφορετικές οι προκλήσεις, αλλά επικεντρωμένοι στον στόχο, θα μπορέσουμε να πετύχουμε.

-Έμφαση στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου ο Κρόνος και ο Β. Δεσμός περιβάλλουν την Αφροδίτη και τον -ορθόδρομο πλέον- Ερμή.

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, για την εβδομάδα μας

Κριός

Στις συναλλαγές σας θα πρέπει να είστε αρκετά συγκροτημένοι, καθώς υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και παράλληλα σας ενδιαφέρει να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Κάποιοι με ειδικότητα ή γνώση πάνω στα θέματα που σας απασχολούν, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Αλλά έχετε χάσει χρόνο ή δεν είχατε κάνει έγκαιρα τις σωστές κινήσεις. Τώρα θα χρειαστεί ένα νέο σχέδιο, μία νέα προσέγγιση, και αρκετή υπομονή!

Ο στόχος είναι η κορυφή και ίσως φανείτε εγωιστές, ή πολύ ριψοκίνδυνοι γιʼ αυτό. Θα δεχθείτε ανταγωνισμό και εκεί δεν θα ήταν καλό να αποθαρρυνθείτε ή να κάνετε επιθέσεις από μέρους σας. Αν και η κατάκτηση του στόχου σας είναι εφικτή, θέλει ακόμη χρόνο και ενδεχομένως αντοχές, για να φθάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αναζήτηση της ασφάλειας, συναισθηματικής και υλικής, εξακολουθεί να είναι μεγάλης σημασίας για σας. Για να καλύψετε την ανάγκη αυτή, θα ήταν σημαντικό να αναζητήσετε τους λόγους που σας ωθούν, τα κενά που υπάρχουν στην ψυχή. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε μέσα από την τωρινή ή μελλοντική σχέση, αναζωογονημένοι και γεμάτοι δύναμη για ζωή! Ζήστε με πάθος και δώστε νόημα και χαρά στον εαυτό σας !

Ταύρος

Οικονομικές απολαβές που θα σας ανακούφιζαν, μπορεί να έρθουν αυτήν την περίοδο, καθώς κάποιοι έχετε χρήματα που σας οφείλουν. Θα ήταν καλό να επιμείνετε στις διεκδικήσεις σας και φυσικά να κάνετε το καλύτερο δυνατόν, έχοντας μια διπλωματία, προκειμένου να σας επιστραφούν. Καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε τις πολλαπλές ανάγκες της εποχής, ας είστε συγκεντρωμένοι και ας περιορίσετε την γενναιοδωρία σας. Αν υπάρχουν κάποια χρέη που σας έχουν κουράσει, μία ρύθμιση ευνοείται αυτή την περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εβδομαδιαίες, 3-101212,evdomadiaies, 3-101212