Εκπτωτική κάρτα «από» και «για» τους φοιτητές του ΠΑΜΑΚ!

12:18 29/1/2012 - Πηγή: Neolaia

«Ο Σύλλογος Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όντας ένας από τους πιο ενεργούς και δραστήριους συλλόγους της Ελλάδας, για ακόμη μία φορά συνεχίζοντας το εποικοδομητικό του έργο στέκετε και πάλι στο πλευρό των φοιτητών με μία ενέργεια άκρως ενδιαφέρουσα για τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διέπουν τη χώρα μας. Η κίνηση αυτή έρχεται να αντιπαρατεθεί στην γνώμη όλων όσων κατηγορούν τους νέους ότι δεν παίρνουν πρωτοβουλίες και μένουν αδρανείς στις εξελίξεις. Το Student’s Club

λοιπόν αποτελεί ίσως την πιο προνομιακή ιδέα στο χώρο των ελληνικών Πανεπιστημίων.

Βασικό προνόμιο τω μελών του Student’s Club είναι η εκπτωτική κάρτα μέσω της οποίας αποκτούν τη δυνατότητα καλύτερων τιμών σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα αυτή λειτουργεί εδώ και επτά χρόνια παρέχοντας μοναδικά προνόμια και δώρα, τα οποία μπορείτε να γνωρίσετε στην ιστοσελίδα του συλλόγου sf-pamak.gr Η συμμετοχή στο Student’s Club και η διανομή της εκπτωτικής κάρτας είναι δωρεάν και δίδεται μόνο σε όσους φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που συνεργάστηκαν μαζί μας και θα θέλαμε να ζητήσουμε ανοιχτά τη βοήθεια και των υπολοίπων ώστε να καταφέρουμε ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.»

Δεν είναι άσχημο…

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα