ΕΕΔΕ | Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πάτρα)

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ανακοινώνει την έναρξη της 17ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα στις 2 Νοεμβρίου 2012.

Τη σημερινή εποχή που η ανάπτυξη είναι το ζητούμενο, η ΕΕΔΕ, συμβάλει στην κάλυψη της γνώσης παρέχοντας τα εργαλεία που θα απογειώσουν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη και επιχειρηματίες και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες

για θέσεις αυξημένης ευθύνης και δυναμικές επιχειρηματικές αποφάσεις. Δίνει έμφαση στις σύγχρονες εξελίξεις στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο καθώς η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα και η ελληνική εξωστρέφεια είναι το ζητούμενο.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε θέση ευθύνης. Η επιτυχία του προγράμματος αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, μέχρι σήμερα, αποφοίτησαν από αυτό 3.800 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στο κέντρο της Πάτρας. Το διδακτικό προσωπικό, αποτελείται από καταξιωμένους μάνατζερ και έγκριτους ακαδημαϊκούς με μακρόχρονη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, οι οποίοι συνεργάζονται αρκετά χρόνια με την ΕΕΔΕ και ταξιδεύουν από την Αθήνα για τη διδασκαλία των μαθημάτων.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Μεταξύ των σπουδαστών που έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα στην Πάτρα είναι στελέχη από εταιρίες και τράπεζες όπως οι Mamidoil Jetoil, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, TITAN, Makro Cash & Carry, Παπαστράτος Philip Morris International, KYKNOS, ΔΩΔΩΝΗ, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Bristol-Myers Squibb, Novartis, AstraZeneca, Marfin Egnatia Bank και Eurobank.

Εκτός από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, προσφέρονται για το Β’ εξάμηνο του 2012 τα εξής σεμινάρια για επαγγελματίες, αλλά και για όσους επιθυμούν να αυξήσουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους:

Certificate in Advanced Sales & Marketing (Άρτα), σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας (4 μήνες)Ο Επιχειρηματίας Αγρότης (36 ώρες)Εφαρμοσμένη Λογιστική σε Μηχανογραφημένα Λογιστήρια (48 ώρες)Λειτουργία Τραπεζών στο Σύγχρονο Οικονομικό Περιβάλλον (32 ώρες)Social Media & Internet Marketing (12 ώρες)Αποτελεσματικές Πωλήσεις σε Περίοδο Κρίσης (12 ώρες)Παρέχεται επίσης και Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Πληροφορίες

Πάτρα, Πλατεία Πίνδου 1 & Γούναρη, 1ος όροφος, τηλ. 2610 318573, email: [email protected], website www.eede.gr

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες, Μεταπτυχιακές Σπουδές και Πανεπιστημιακές Εκδη

Keywords
Τυχαία Θέματα