Διημερίδα με θέμα: Πως να εντυπωσιάσετε τον υποψήφιο εργοδότη σας

16:54 27/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Η παρουσίαση των γνώσεων, ικανοτήτων και της προσωπικότητας ενός υποψηφίου εργαζομένου σε μια εταιρεία παίζει, ασφαλώς, σπουδαίο ρόλο για την επιτυχή έκβαση σε μια διαδικασία επιλογής στελεχών και προσωπικού, στη διεκδίκηση μιας θέσης στον ήλιο στη συνεχώς μικρότερη και πιο απαιτητική αγορά εργασίας. Σε αυτά τα πλαίσια το Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών BOKOS που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας οργανώνει ειδικές… Ημέρες-Σεμινάρια-Εργαστήρια-Workshops-

για το πως θα έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία την κρίσιμη στιγμής, από την οποία κάθε φορά εξαρτάται το επαγγελματικό σας μέλλον.

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση του Ινστιτούτου BOKOS:

OCTOBER – NOVEMBER WORKSHOPS

CV, COVER LETTER & INTERVIEW COACHING IN ENGLISH
13 – 14/10
Εντατική Διημερίδα
Μόνο 30’’ για να εντυπωσιάσετε:

OCTOBER – NOVEMBER WORKSHOPS
Αυτό το Workshop εκμάθησης γραφής Βιογραφικού Σημειώματος (CV) και προετοιμασίας για τη Συνέντευξη έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να πάρετε μια συνέντευξη και για να σας προσφέρει το κατάλληλο λεξιλόγιο και τις τεχνικές έτσι ώστε.. ..

BUSINESS WRITING: E-MAILS, REPORTS, & MEMOS_3/11_

‘Εχετε αναρωτηθεί συχνά πώς θα πρέπει να αρχίσετε ένα email; Μπορείτε να μεταδώσετε το μήνυμά σας με σαφήνεια;

Αυτό είναι ένα πολύ πρακτικό μάθημα που επικεντρώνεται στο να σας παρέχει συγκεκριμένο λεξιλόγιο και δραστηριότητες μέσα στην τάξη, ώστε να μπορείτε να το εξασκήσετε. Μέχρι το τέλος του Σεμιναρίου.. ..

PRESENTANTION SKILLS__4/11

Θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε αποτελεσματικά μια παρουσίαση στη δουλειά ή στις σπουδές σας;

Θέλετε να γοητεύσετε το κοινό σας και να το πείσετε επαγγελματικά;

Αυτό το σεμινάριο σας προετοιμάζει για να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας
στα προφορικά στο να επιτύχετε σε προφορικές παρουσιάσεις. Για το σκοπό αυτό,
σας προσφέρει εκπαίδευση σχετικά με τα ακόλουθα: ..

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
O Κώστας Μπώκος είναι ο διευθυντής σπουδών του Βokos English Language Institute
και διδάσκει σε τμήματα προετοιμασίας για εξετάσεις. Έχοντας ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δίδαξε στο Κέντρο Γλωσσών του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχει επίσης διδάξει στο Aston, στο Surrey και στο Οxford Brookes University στην Αγγλία και επί του παρόντος είναι Λέκτορας στο Deree College- To Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας όπου διδάσκει Academic & Research Writing από το 2005. Διδάσκει Αγγλικά εδώ και 19 χρόνια και είναι εξεταστής του Cambridge για τις Γραπτές και Προφορικές εξετάσεις από το 1999. Υπήρξε επίσης εξεταστής επί σειρά ετών για τις εξετάσεις του IELTS, του Michigan και του International Baccalaureate.

Σταύρος Παπακωνσταντινιδης: Communication Strategy Manager στην Gnomon Performance SA. και assistant general manager at Twist Hotels and Venues. Ο Σταύρος είναι Λέκτορας στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας, το Deree College. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc από το Cornell University and I

Keywords
Τυχαία Θέματα