Superleague: Μεγάλες μάχες με φόντο ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

14:34 10/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ έβαλε και πάλι «φωτιά» στα play off της Superleague και αύξησε το ενδιαφέρον μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20:00) και η «ψυχωμένη» ΑΕΚ παίζει κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (17:45).

Ξανά στο «κόλπο» η «Ένωση»

Ξαναμπήκε δυνατά στο παιχνίδι της 2ης θέσης που οδηγεί στo Champions League, μετά τη σημαντική της νίκη τη Δευτέρα με 2-0 επί του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν καλύτερη στη συνολική διάρκεια του παιχνιδιού και ότι οι παίκτες έδειξαν από το πρώτο λεπτό πόσο πολύ ήθελαν αυτή τη νίκη, που είχε αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Δύο πολύ όμορφα γκολ έκριναν την αναμέτρηση, με την ΑΕΚ να απειλείται ελάχιστα από τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη και σήμερα, ώστε να μπει ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι των πλέι οφ και να πιάσει τόπο η νίκη της Δευτέρας. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Ατρόμητο εντός έδρας.

Στα αγωνιστικά, ένα και μοναδικό το πρόβλημα για τον Νίκο Κωνστένογλου, αυτό του Δημήτρη Σιαλμά. Βάργκας, Μάκος, Μανωλάς και Φούντας τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του.

 Από την άλλη ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τελευταία θέση των πλέι οφ, αφού μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε ισόπαλος και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Τιμωρημένος είναι ο Ιγκλέσιας, εκτός οι Καρακγούνης και Τάτος, αλλά επιστρέφει ο Γιαννούλης.

Μεγάλο παιχνίδι στην «Τούμπα»

Έτοιμος να τα δώσει όλα για όλα για να βρεθεί ξανά στο Champions League μετά από δύο χρόνια είναι ο ΠΑΟΚ, στα δύο κρίσιμα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με τον Παναθηναϊκό. Βρίσκεται στον ένα βαθμό μόλις από πίσω και με ενδεχόμενη νίκη, θα καταφέρει να πάρει εκείνος το προβάδισμα.

Έντονη κινητικότητα στις τάξεις των οπαδών ενόψει του αποψινού ντέρμπι, για άλλη μια φορά φέτος αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και να γεμίσουν την Τούμπα. Σε διοικητικό επίπεδο, αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες, με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη να είναι πιο κοντά από ποτέ για να μπει στα πράγματα της ΠΑΕ.

Χωρίς προβλήματα για απόψε ο ΠΑΟΚ, εξέτισε και επιστρέφει ο Νιμανί, κάτι που σημαίνει ότι η αποστολή θα είναι πλήρης.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού τα πράγματα δεν πάνε καλά, μια και η ομάδα έχε ένα βαθμό σε 2 παιχνίδια και βρίσκεται πρώτη, αφού ξεκίνησε με +4. Βέβαια, τα σπουδαία για τον Παναθηναϊκό είναι εκτός αγωνιστικού χώρου και στις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να βγαίνει μπροστά και να ιδρύει εταιρεία λαϊκής βάσης, με σκοπό τη λύση στο αδιέξοδο της ομάδας.

Τραυματίστηκαν με την ΑΕΚ όπως προείπαμε Νίνης και Σπυρόπουλος και θα απουσιάσουν από τη σημερινή αναμέτρηση. Παραμένουν εκτός Λέτο και Ρούντολφ, όπως και ο τιμωρημένος από τον Φερέιρα Κλέιτον.

Εκτίμηση: ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός 1 (DNB) 1.76  - ΑΕΚ – Ατρόμητος (Over) 2.70

Η «Τούμπα» θα γεμίσει σήμερα και με δεδομένα τα προβλήματα του

Keywords
Τυχαία Θέματα