People’s Choice Awards 2012: Οι νικητές και οι απόντες της βραδιάς!

20:52 12/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Χθες διεξήχθη η 38η απονομή των People’s Choice Awards 2012 στο Nokia Theatre του Los Angeles. Η φωνή του λαού ήταν αυτή που επέλεξε τους νικητές ανάμεσα στις υποψηφιότητες. Οι κατηγορίες με τους υποψήφιους ήταν τρεις: τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική.

όσον αφορά στα τηλεοπτικά τα βραβεία σάρωσε η σειρά «How I met your Mother» σε επίπεδο σειράς αλλά και cast καθώς και το Supernatural. Στα του κινηματογράφου τα βλέμματα όλα στράφηκαν στην ταινία «Harry Potter and the Deathly

Hallows: Part 2″ αφού απέσπασε συνολικά 4 βραβεία. Νικήτρια με τέσσερα βραβεία επίσης αναδείχθηκε στην μουσική κατηγορία η  Katy Perry με τα τραγούδια της «E.T» και «Last Friday Night». Ωστόσο η τραγουδίστρια δεν παρευρέθηκε στο Event.

Αίσθηση έκανε η δήλωση του Robert Pattinson καθώς παρελάμβανε το βραβείο για την καλύτερη δραματική ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε «Water for Elephants». Ο ίδιος αναρωτήθηκε γιατί κάλεσαν τον ίδιο και όχι τον σκηνοθέτη να πάρει το βραβείο. Δεν θέλει και πολύ μυαλό Robert, γλυκό αγόρι! Προφανώς και οι θαυμάστριες δεν ψήφισαν για να δουν τον σκηνοθέτη αλλά εσένα.

Δείτε ένα απόσπασμα από την έναρξη της Βραδιάς:

Keywords
Τυχαία Θέματα