Noteblog #2 | Σιγανοπαπαδιά…

22:13 5/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Λίγα πράγματα και σήμερα, για 2-3 θέματα που μου έκαναν εντύπωση.

Το πρώτο αφορά μία χθεσινοβραδινή προβολή της ΕΡΤ 3. «Έπαιξε» την ελληνική ταινία Δάφνις και Χλόη του 1931, την ΠΡΩΤΗ ταινία στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, με γυμνές σκηνές των ηθοποιών. Εκτός από το ότι δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη της συγκεκριμένης ταινίας – σταθμό (χριστέ μου πόσο κλισέ), αξίζει να δώσουμε και ένα #respect για το πλούσιο αρχείο της ΕΡΤ.

Είναι πραγματικά ένας μικρός θησαυρός!

Τρομερό καλαμπούρι πάντως αποτέλεσε σήμερα στην παραλία (πλέον ο μ.ο. ηλικίας των λουόμενων είναι τα 72), το θέμα με την παπαδιά στον Πύργο. Για όσους δεν ξέρουν την υπόθεση, πριν από λίγες μέρες είδαμε στο δελτίο ειδήσεων την είδηση για τη στυγερή δολοφονία παπά στον Πύργο. Τι είχε γίνει; Ο παράνομος δεσμός της παπαδιάς, σε συνεργασία με την ίδια, εκτέλεσε εν ψυχρώ τον πάτερ! Σιγανοπαπαδιά…

Για επίλογο, έχουμε ένα ΤΡΑΓΙΚΟ τροχαίο που συνέβη στην παραλιακή προχθές. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε κολόνα και το αμάξι πήρε φωτιά. Οι επιβάτες απανθρακώθηκαν. Πρόκειται για 4 20χρονους, οι οποίοι τη στιγμή του συμβάντος είχαν τις αισθήσεις τους και έκαναν έκκληση για βοήθεια. Μάταια. Το πιο τραγικό της υπόθεσης όμως, είναι πως ο οδηγός σώθηκε… Τη στιγμή του τρακαρίσματος, εκσφενδονίστηκε από τη θέση του και έφυγε από το παράθυρο, ζώντας από εδώ και πέρα μια στοιχειωμένη ζωή (όσο μελοδραματικά και αν το περιγράφω, έτσι πιστεύω πως θα ‘ναι).

Προσοχή με τα αμάξια ρε γαμώτο, προσοχή…

 

Keywords
Τυχαία Θέματα