NeolaiAwards | Καλύτερο λαϊκό τραγούδι 2012

11:44 19/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Όσο και να επιμένεις πως δε σου αρέσει αυτό το είδος μουσικής, δε γίνεται να μην έχεις ακούσει έστω και ένα λαϊκό τραγούδι έστω τυχαία ψάχνοντας σταθμούς στο αυτοκίνητο ή σε ένα club, ξέρεις κατά τις 5-6 εκεί που ξημερώνει που παίζουν συνήθως τα πιο καμένα. Εμείς κατά γενική ομολογία (όχι όλοι μας) είμαστε τέτοιοι καμένοι τύποι και δε σας κρύβουμε ότι είναι από τις αγαπημένες μας κατηγορίες. Εσείς ωστόσο μπορείτε να ακούσετε και τις επιλογές μας όσον αφορά στα καλύτερα dance, soundtrack,

rock και ελαφρολαϊκά τραγούδια.

Γιώργος Γκριτζάλας: Αντώνης Ρέμος – Τα Σάββατα

Εσωτερική πάλη του συντάκτη. Να βάλει Παολάρα; Καρρά; Παντελίδη; Κάποιον που να μην είναι στο Teatro; Αυτό θα κάνει. Θα βάλει Αντώνη Ρέμο και Σάββατα. Γιατί μπορεί.

Γιώργος Τσαλίκης: Πάνος Κιάμος – Το αίμα μου πίσω

Από λαϊκά, το καλοκαίρι πέρασα υπέροχα ακούγοντας το «θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω» σε greek nights που διοργάνωναν beachόμπαρα.

Τερέζα Λίτσα & Ίρινα Δεφαράνου & Μαρίτα Λαμπίδη: Πάολα – Να μ’αφήσεις ήσυχη θέλω

-Δεν ξέρω καν πώς ορίζεται η συγκεκριμένη κατηγορία, δε θέλω να μάθω, αλλά διάλεξα αυτό γιατί είμαι φιλόζωη και αγαπώ τα σκυλιά.

-Πάολα, μόνο και για πάντα… με λύσσα!!!

-Έτσι, για να γελάσουμε λίγο, δεν είναι του στυλ μου, αλλά για τη χάρη του neolaia.gr, ζήτησα τη συμβουλή των… κοριτσιών του σχολείου!!! Τώρα που ακούω τους στίχους βέβαια, δεν είναι κακοί να τους εμπεδώσουν μερικοί!!!

Στέλλα Γεωργίου: Νίκος Οικονομόπουλος – Εννοείται

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήθελα να βάλω Παντελίδη αλλά με πρόλαβε ο Αλέξανδρος από κάτω έπειτα σκέφτηκα το Ρέμο αλλά πάλι με πρόλαβε ο κ. Γκριτζάλας στην αρχή. Δε νομίζω όμως να σας χαλάει ο Νικολάκης! Εμένα πάντως καθόλου!

Γιάννης Καπογιάννης: Ελένη Χατζίδου – Χειρότερα

Κωνσταντίνα Πυρνοκόκη: Δέσποινα Βανδή – Γυρίσματα

Αφού καλύψαμε, που λέει ο λόγος, το ελαφρύ λαϊκό, πάμε και στο βαρύ… Λυπάμαι, αλλά μέχρι τη Βανδή μπορεί να φτάσει ο «βαθμός λαϊκού» μου. Πάντως τόση πλύση εγκεφάλου, μου είχε κολλήσει κι εμένα για ένα διάστημα!

Αλέξανδρος Ιγνατίου: Παντελής Παντελίδης – Δεν ταιριάζετε σου λέω

Καλύτερο Βαρύ Λαϊκό με εξίσου Βαριά καρδία είναι το Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω – Παντελής Παντελίδης. Παντελή πρέπει να σε δει ψυχίατρος για ένα reality check. Το γεγονός ό,τι το τραγούδι αυτό το αγάπησε τόσο πολύ ο κόσμος με οδηγεί μόνο στο συμπέρασμα πως σαν λαός δεν είμαστε και πολύ στα καλά μας. Θα βάλω κι εμένα μέσα, ψηφίζοντας ένα τραγούδι το οποίο πρέπει να είσαι τρελός για να σε εκφράζει, αλλά η επιτυχία του είναι τόσο μα τόσο ξεκάθαρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα