Eurovision 2012 | Α’ Ημιτελικός [Live Blogging]

17:18 22/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Αν κάτι γίνει μία χρονιά, έγινε. Αν γίνει και δεύτερη χρονιά, θα μπορούσες να το πεις τυχαίο. Αν γίνει και τρίτη χρονιά, θα μπορούσες να το πεις και συνήθεια (και όχι, δε θα κάνω το φτηνό αστείο «περί λατρείας», επειδή έχει παλιώσει). Από φέτος λοιπόν, θα το αποκαλούμε ΘΕΣΜΟ. Το κάναμε και στον ελληνικό τελικό και έγινε χαμός. Στον Ευρωπαϊκό Τελικό, θα γίνει της… Eurovision (όπως κάθε χρόνο σε αυτό το blog).

Από τις 21:45 σήμερα Τρίτη (22/5/2012), θα ξεκινήσει σε αυτό εδώ το άρθρο το LIVE

BLOGGING για τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2012! Η Στέλλα, η Τερέζα, αυτός (1-0) και τα άλλα παιδιά του neolaia, θα είμαστε online και θα σχολιάζουμε το event όπως μόνο εμείς (και κανείς άλλος) ξέρουμε. Και αυτό, γιατί μπορούμε (πάντα ήθελα να το γράψω αυτό..).

Οι δυνατότητες σχολιασμού για εσάς, θα είναι πολλές:

Με facebook comments σε αυτό το άρθρο.Μέσω chat στο facebook page μας.Μέσω chat στο site μας.

Υ.Γ. 1) Τα chats μεταξύ τους συνδέονται, οπότε όπου και να μπείτε, θα βλέπετε την ίδια συζήτηση!

Υ.Γ. 2) Στα facebook comments επιτρέπεται μόνο το κράξιμο. Όποιος πει καλά λόγια θα του σβήνω τα σχόλια. (κι αυτό πάντα ήθελα να μπορώ να το κάνω, ήρθε η ώρα). Απλά μη βρίζετε. Μόνο κράξιμο.

Y.Γ. 3) ΝΑΙ το ξέρουμε ότι η κοινωνία έχει σοβαρότερα προβλήματα. Δεν θα αλλάξει τίποτα όμως, αν ασχοληθούμε και περάσουμε και μια – δυο ωρίτσες, γελώντας με τη Eurovision. (σ.σ. τάδε έφη Γ.Τ.)

Λοιπόν. Η ώρα είναι 17:00. Στις 21:45 όλοι εδώ για το πρώτο update. Μετά, θα κλείσουν οι πόρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα