Athens Urban Festival 2012

00:23 20/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Athens Urban Festival 2012

27,28,29 Σεπτεμβρίου

Αθήνα, Athens, Athenes, Athen, Atenas….

είναι η πόλη μας και την κρατάμε ζωντανή!

Σε πείσμα όσων θέλουν να βλέπουν την Αθήνα σα μια πόλη που δε γεννά τίποτα ενδιαφέρον και καινούργιο, η ομάδα του OUR PARK ενεργοποιείται και διοργανώνει μέσα από τη δική του ματιά, για

πρώτη φορά, το Athens Urban Festival!

Το πρώτο Φεστιβάλ προώθησης Αθηναικής Αστικής Κουλτούρας, δημιουργεί μια ομπρέλα κάτω από την οποία θα συγκεντρωθούν μερικές από τις πιο αξιόλογες ομάδες έκφρασης (πλατφόρμες), που δραστηριοποιούνται με επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό χαρακτήρα στις εικαστικές τέχνες, τη μουσική και τον εθελοντισμό. Το Athens Urban Festival παρουσιάζει στο κοινό τμηματικά το έργο τους, με αφετηρία το μουσικό αυτό τριήμερο.

Για τρεις ημέρες, 27,28 και 29 Σεπτεμβρίου το Athens Urban Festival θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τις προτάσεις των ομάδων : amateurboyz, Arte Fiasko, Yes it Does!! Sure it Does!!, Outro, Rhythmetic Records, Plissken Festival και six d.o.g.s.

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν το Φεστιβάλ είναι το six d.o.g.s., ο Πολυχώρος των εκδόσεων Αγκυρα και το γκρι κτίριο στην πλατεία Αγ.Ειρήνης.

Ακούμε, βλέπουμε, νιώθουμε, συμμετέχουμε… Ζούμε στην Αθήνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα