1ο International Cyprus Music Festival | Βραβεία άνω των 60.000 ευρώ

Το 1ο  International Cyprus Music Festival αποτελεί μία όαση αισιοδοξίας μέσα στο γκρίζο της οικονομικής, πολιτισμικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε στις μέρες μας. Ένα διαγωνιστικό φεστιβάλ τραγουδιού που βασίζεται στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού, το οποίο απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής προς κάθε νέο άνθρωπο που αγαπά τη μουσική σε όποια γωνιά της Γης και αν βρίσκεται.

align="center">Εκτός από το ενδιαφέρον που έχουν δείξει άτομα για να λάβουν συμμετοχή έχουν σπεύσει και διάφοροι τοπικοί παράγοντες, όπως το εργαστήρι μουσικής του Γιώργου Θεοφάνους και η σχολή της κ. Ντενίση, οι οποίοι προσφέρουν βραβείο για τους νικητές με αποτέλεσμα το ποσό να έχει φτάσει ανέλπιστα τις 60.000 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τα βραβεία:

Συνεργασία με την ελληνική FM RECORDS για τους τρεις πρώτους νικητέςΠλήρης υποτροφία ενός έτους από το Neapolis University Pafos με δυνατότητα συνέχισης για τέσσερα χρόνια, χρηματικής αξίας μέχρι και €39.400 για τον πρώτο νικητή Χρηματικό ποσό €1.000 για τον δεύτερο νικητήΧρηματικό ποσό €500 για τον τρίτο νικητή Υποτροφία ενός έτους στο Μουσικό Εργαστήρι Studio του Γιώργου Θεοφάνους στη ΛευκωσίαΥποτροφία μέχρι και €9.900 στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης της Μιμής Ντενίση «Central Stage» στη ΛευκωσίαΔωρεάν μαθήματα αξίας €600 στη Σχολή Χορού Success στη Λεμεσό Δωρεάν μαθήματα αξίας €300 στο Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου στη Λάρνακα

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > Neolaia
1ο International Cyprus Music Festival | Βραβεία, 60 000,1o International Cyprus Music Festival | vraveia, 60 000