«Υπήρξαμε καλοί έμποροι, τώρα είναι η ώρα να γίνουμε καλοί παραγωγοί»

Λύσεις για την αναθέρμανση της οικονομίας ζήτησε ο Γ. Καρατζαφέρης

«Ο νέος υπουργός Οικονομίας μπορεί να πουλήσει άμμο σε βεδουίνο στην έρημο και πάγο σε Εσκιμώο». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης την ομιλία του στη Βουλή.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ζήτησε από τον....
Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλύσει τα εργαλεία με τα οποία σκοπεύει
να αναθερμάνει την οικονομία της χώρας.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι «υπήρξαμε καλοί έμποροι, τώρα είναι η ώρα να γίνουμε καλοί παραγωγοί». Κάλεσε τον νέο υπουργό αλλά και τον πρωθυπουργό να πουν τι θα κάνουν με τον τομέα της γεωργίας και της βιομηχανίας προκειμένου να αναθερμανθεί η οικονομία. Παράλληλα τόνισε ότι πρέπει η χώρα να αποκτήσει σοβαρή δημόσια διοίκηση.

«Πάση θυσία πρέπει να βρούμε τρόπο συνεννόησης, υπάρχουν καλές προτάσεις από όλα τα κόμματα σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να προχωρήσουμε», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Μπορεί να υπήρξε δυσκολία, να μην μπορέσαμε να κάνουμε μια κυβέρνηση εθνικής δράσης, πρέπει όμως να δουλέψουμε όλοι σε αυτή την κατεύθυνση για να σωθεί η χώρα. Ουδείς ωφελείται με το να δίνει επιχειρήματα μόνο στη πλατεία», επεσήμανε ο κ Καρατζαφέρης.

«Είναι αδιανόητο αυτοί που μας ψήφισαν να μας φωνάζουν κλέφτες. Πρέπει να ανορθώσουμε την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος γιατί εκεί υπάρχει μεγάλο έλλειμμα. Και θα συνεχίσει να υπάρχει αν τρωγόμαστε μεταξύ μας και δεν δείξουμε σοβαρότητα», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

http://www.newsbeast.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα