Ξένες γλώσσες και δουλειά στο εξωτερικό.

Η γνώση ξένων γλωσσών είναι σίγουρα ένα από τα πιο απαραίτητα προσόντα στην προσπάθειά μας για εύρεση εργασίας, ειδικά εάν οι βλέψεις μας δεν περιορίζονται στην Ελλάδα αλλά κοιτάμε και την περίπτωση εργασίας στο εξωτερικό. Η γνώση της γλώσσας της χώρας προορισμού αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απλώς καλή γνώση της γλώσσας δεν φτάνει, καθώς ζητείται πολύ καλή ή άριστη γνώση. Για παράδειγμα, για
να εργαστείτε ως βρεφονηπιοκόμος στην Αυστραλία θα σας.....
ζητηθεί συνήθως άριστη γνώση Αγγλικών, ενώ για να εργαστεί κάποιος ως μηχανικός στην Γερμανία, θα του ζητηθεί συνήθως να γνωρίζει πολύ καλά και Γερμανικά και Αγγλικά.
Τα ζητούμενα για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες είναι τέσσερα: να μάθει γρήγορα, να μάθει σωστά, να μάθει με χαμηλό κόστος και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του. Γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή μίας εξειδικευμένης σχολής ξένων γλωσσών για ενήλικες.

Τα εξειδικευμένα Κέντρα Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να μάθει βασικά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά σε 3 έως 10 μόνο μήνες (ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο θέλει να φτάσει), με ταχύρυθμα μαθήματα.

Όλα τα προγράμματα προσφέρονται με ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ενώ υπάρχουν συχνά και προσφορές που μπορεί να εκμεταλλευθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.
Για τους άνεργους σπουδαστές, καθώς και για τους σπουδαστές που είναι μέλη πολύτεκνων οικογενειών, ισχύει επιπλέον έκπτωση 10% σε όλα τα παραπάνω προγράμματα. Επίσης, υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών.
Περισσότερες πληροφορίες για «ταχύρυθμα - εντατικά μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες, προσφορές για εκμάθηση ξένων γλωσσών, εκπτώσεις για εκμάθηση ξένων γλωσσών, οικονομικά πακέτα για εκμάθηση Αγγλικών – Γαλλικών – Γερμανικών – Ιταλικών – Ισπανικών από ενήλικες», μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-6000.170, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2012
Keywords
Τυχαία Θέματα