ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΓΑΛΛΙΚΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ, ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2012.

Είναι δεδομένο ότι κάθε ενήλικος επιδιώκει να μάθει ή να τελειοποιήσει μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες, προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας και να μπορεί να βρει ή να αλλάξει δουλειά πιο εύκολα. Επιπλέον, όλο και περισσότεροι από εμάς εξετάζουμε την....
προοπτική εργασίας στο εξωτερικό.
Πέρα από την αυτονόητη απαίτηση για υψηλό επίπεδο σπουδών, τρεις είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για την επιλογή ενός φροντιστηρίου ξένων γλωσσών για ενήλικες: τα ευέλικτα ωράρια, η σύντομη διάρκεια σπουδών και το χαμηλό
κόστος.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε ενήλικες, προσφέρουν προγράμματα εκμάθησης Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ισπανικής και Ιταλικής γλώσσας που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Νέα τμήματα αρχίζουν όλο το χρόνο.
Ειδικά για εγγραφές μέχρι 20 Ιανουαρίου 2012, οι σπουδαστές μπορούν να εκμεταλλευτούν μία σειρά από σημαντικές προσφορές, καθώς όλα τα προγράμματα προσφέρονται με σημαντικές εκπτώσεις, που αρχίζουν από 20% και φτάνουν έως και 50%.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.eurodiastasi.gr
ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα