Βαρώνος της ηρωϊνης και ..........

......κομπάρσος σε ταινίες του Τζάκ Νόρις ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του δίχρονου και του πατέρα του στη Μεσσηνία

Έξι Έλληνες και έναν Αλβανό, ο οποίος και είναι πιθανότατα ο άνθρωπος που τράβηξε τη σκανδάλη, σκοτώνοντας τον 35 χρονο αλβανό πατέρα και τον........
δίχρονο γιό του, συνέλαβε χθες η αστυνομία στη Μεσσηνία, δίνοντας τέλος σε ένα γεγονός που είχε σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

Όπως προκύπτει το θύμα είχε δώσει ραντεβού με τον εκτελεστή και συμπατριώτη του, προφανώς για δοσοληψίες ναρκωτικών ουσιών.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον δόθηκε η εντολή
στον Αλβανό εκτελεστή να σκοτώσει το θύμα. Άγνωστο ωστόσο παραμένει για ποιο λόγο ο εκτελεστής σκότωσε και το δίχρονο παιδάκι, αφού ακόμη και αν τον είχε δει, είναι βέβαιο πως δεν θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες στις διωκτικές αρχές για τη σύλληψή του.
Η ΕΛΑΣ μπόρεσε να φτάσει στα ίχνη του, καθώς και των φυσικών αυτουργών, χάρη στην τελευταία κλήση του θύματος με τους δράστες, οπότε και κλείστηκε το ραντεβού.
Μέσω αυτών οι αστυνομικοί μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τη φωνή στο τηλέφωνο και να τους ανακαλύψουν.
Όσο για τους εντολείς του φονιά, αυτοί είναι μία συμμορία η οποία είχε απλώσει τα δίχτυα της σε όλη τη Μεσσηνία και η "ειδικότητά της" ήταν οι εκβιασμοί, η προστασία νυχτερινών καταστημάτων και η διακίνηση ναρκωτικών.
Το εξαιρετικό γεγονός στην όλη υπόθεση της εξιχνίασης είναι πως ο κύριος φυσικός αυτουργός είναι ένας Έλληνας πολλάκις καταδικασμένος για εμπόριο ναρκωτικών και δη ηρωίνης.
Μάλιστα, φέρεται να είχε τον άτυπο τίτλο "βαρώνος της ηρωίνης", ενώ ήταν πυγμάχος, ζούσε για κάποιο διάστημα στις ΗΠΑ και είχε παίξει και σε ταινίες με τον Τσακ Νόρις ως κομπάρσος.
dailynews24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα