Τομέας Πολ. Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, προκαλεί και νέες Εύλογες Αντίδρασεις των Ελλήνων Αξιωματικών.

Κύριοι,
Παρουσιάζετε το γεγονός της υποβάθμισης της χώρας μας , σαν να έχει συμβεί "εν μια νυκτί" και εσείς να είστε οι θεματοφύλακες που δεν θα επιτρέψετε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Σαν να μην είχατε καμία συμμετοχή σ' αυτή την υποβάθμιση !!!
Επειδή η στάση σας αυτή θεωρώ ότι......
προσβάλει βάναυσα την κοινή νοημοσύνη και την προσωπική μου ιστορία ως Έλληνα Αξιωματικού, ΑΠΑΙΤΩ τη διαγραφή μου από τους πίνακες αποδεκτών σας, στους οποίους δεν ερωτήθηκα αν επιθυμώ να συμπεριληφθώ.
Επίσης σας
προτρέπω να πάψετε να προκαλείτε, επειδή στο τέλος πάντοτε έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ.
Χωρίς καμία απολύτως εκτίμηση για την προσφορά σας στην Πατρίδα,

Ευστράτιος Ουζούνογλου
Ταξίαρχος ε.α.



ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί μου
Πήρα σήμερα το Δελτίο Τύπου που στείλατε και σε εμένα, όπως και σε πλήθος συναδέλφων μου εν αποστρατεία. Θέλω κατ αρχή, να σας ευχαριστήσω γιατί συμβάλατε σημαντικά στον εμπλουτισμό των πινάκων αποδεκτών μου.
Θα μου επιτρέψετε έναν μικρό απλοί΄κό σχολιασμό για το περιεχόμενό του.
Λέτε ότι χάσαμε την ευκαιρία με την κρίση της Λιβύης, να αναδείξουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Λάρισα, και φυσικά φταίει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, φταίει για πάρα πολλά πράγματα, στον γενικώτερο χώρο αλλα και ιδιαίτερα στον χώρο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια, για να φέρει τα αποτελέσματα που έφερε, κυρίως στο έμψυχο υλικό. Είχα την ατυχία να υπηρετήσω στις ΕΔ με κυβερνήσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, και δυστυχώς τα συμπεράσματά μου δεν είναι καθόλου κολακευτικά, και μου δίνουν την εντύπωση ότι για 35 χρόνια βρισκόμουν σε λάθος τόπο και χρόνο.
Πρίν ασχοληθείτε με τα τόσο σημαντικά θέματα των Στρατηγείων κτλ, καλύτερα θα ήταν να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα προβλήματα και την συστηματική υποβάθμιση του εν ενεργεία αλλα και εν αποστρατεία προσωπικού, που μέχρι σήμερα δεν έχει μοχλό πιέσεως για την διεκδίκηση όχι περισσοτέρων αλλά ακόμη και αυτών των ευνοήτων δικαιωμάτων.
Βλέπετε, στις ΕΔ δεν υπάρχουν διακόπτες για να κατέβουν, ούτε δρόμοι για να κλείσουν. Εάν το κάναμε, στην συνείδησή μας θα ήταν ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της πατρίδας και παράβαση του Όρκου μας.
Είναι αξιοσημείωτο, ότι εδώ και δεκαετίες, τόσο εσείς, ίσως λιγώτερο, όσο και το ΠΑΣΟΚ, διαχειρίζεστε το Υπουργείο Εθ. Αμύνης απολύτως εχθρικά προς το προσωπικό του. Δημιουργήσατε, και τα δύο κόματα, την εντύπωση ότι ο εχθρός είναι ο Έλληνας Αξιωματικός.Ούτε συνεργασία να είχατε. Φυσικά, σας βοήθησε και ένας αριθμός κατ’ επίφασιν συναδέλφων μας, οι οποίοι, δίνοντας ‘’γήν και ύδωρ’’, για καθαρά προσωπικό τους όφελος, βοήθησαν εσάς τα ‘’κόματα εξουσίας’’ όπως λένε, να πετύχετε τα επιδιωκόμενα ( Γενική Τράπεζα, ΜΤΣ, Στρατόπεδα κτλ ) Εφιάλτες, στην Ελλάδα πάντα υπάρχουν. Και ο πρώτος, Έλληνας ήταν.
Δεν θα σας κουράσω περισσότερο, γιατί αμφιβάλλω εάν διαβάσατε τα παραπάνω, και το μόνο που θα καταφέρω συνε
Keywords
Τυχαία Θέματα