ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΖΕΥΓΟΣ ΞΕΡΟΛΑ !!!

Όποιος προσπαθήσει να ακούσει το δίωρο 12 με 2 τον Real FM του Χ΄΄ Νικολάου, το λιγότερο που μπορεί να πάθει εν μέσω θέρους είναι να του ανεβεί το αίμα στο κεφάλι και από κει και πέρα ότι ήθελε προκύψει !!! Αυτό το δίδυμο Μακρή-Κωνστακάτου είναι άπαιχτο !!!

Η προπαγάνδα που κάνει για το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν την κάνει. Τουλάχιστον ο τελευταίος ξέρουμε ποιος είναι και....
γνωρίζουμε ότι θα κάνει όχι μόνο το άσπρο μαύρο και το κόκκινο
πράσινο για να μας πείσει για το ότι κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι για το καλό μας και λοιπές άλλες παπαρδέλες, που πλέον δεν τις πιστεύουν ούτε οι φανατικοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, που άρχισαν να ξεσηκώνονται κατά της κυβέρνησης, τώρα που βλέπουν ότι το «χέρι» του ΓΑΠ και της κυβέρνησής του, άρχισε να μπαίνει βαθειά και στη τσέπη τους.

Η Μακρή όμως, συνεπικουρούμενη από τον άλλον δεν βρίσκουν τίποτα θετικό στην αξιωματική αντιπολίτευση, μα απολύτως τίποτα, ειρωνεύονται τους εκπροσώπους της και μάλιστα καλεσμένους τους, διότι οι περισσότεροι προσκαλούνται να συμμετάσχουν στην εκπομπή, δεν είναι αυτόκλητοι. Σπάνια συμβαίνει αυτό. Και όμως η βελόνα τους έχει κολλήσει στη πενταετία Καραμανλή και δεν λέει να ξεκολλήσει. Ότι και να πουν να η ερώτηση: «Τι έκανε η ΝΔ;», «αυτή φταίει για όλα» κοκ.

Παλαιότερα που το δίδυμο ήταν Μακρή – Πυργιώτη, υπήρχε κάποια ισορροπία και τρόπος του λέγειν υπήρχε αντίλογος ως προς τα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
Από τη στιγμή που αντικαταστάθηκε η Πυργιώτη, αυτοί οι δυο ξεσαλώνουν κυριολεκτικά και καλά θα κάνει ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού να το δει το θέμα, διότι βλέπω τους αγανακτισμένους να μαζεύονται έξω από το σταθμό και οι δυο ξερόλες θα τρέχουν να εξαφανισθούν, διότι το παρακάνουν με την προπαγάνδα τους.

ΕΛΛΗΝΑΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα