ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ! ! !

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Σημάδια διάλυσης του κράτους παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό με σημαντικότερη απόδειξη την εξαφάνιση των φαρμάκων εξαιτίας της μη πληρωμής των από τον Ε.Ο.Π.ΠΥ.
Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της έλλειψης κεφαλαίων (καθ' ότι τα ακαθάριστα έσοδα του κράτους αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε περίπου 7 δις ευρώ το μήνα) ούτε της ακυβερνησίας (καθ' ότι οι υπηρεσίες και οι μηχανισμοί του κράτους δεν περιμένουν τον υπουργό να καθίσει στην πολυθρόνα του, για να ξεκινήσουν να ...
δουλεύουν).
Απλά
ο υπουργός λέει: “αυτό να πληρωθεί” ή “αυτό να μην πληρωθεί”.
Αυτή τη στιγμή οι συγκεκριμένοι υπηρεσιακοί υπουργοί, τηρούν κατά γράμμα τις δεσμεύσεις που έχουν υπογράψει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Ν.Δ. και μεταφέρουν όλα τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου στον ξένο ειδικό λογαριασμό της ΤΡΟΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μην αφήνουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του κράτους, για να πληρώσει τις κοινωνικές του υποχρεώσεις.
Δεν μπήκαν ούτε τα πολυτεκνικά επιδόματα στους λογαριασμούς των τραπεζών και των ΕΛ.ΤΑ. που έπρεπε να πληρώσουν από τις 6 Ιουνίου.
Όπως καταλαβαίνετε, τέτοιες ενέργειες μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, όχι μόνο δεν δίνουν ψήφους στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη Ν.Δ., αλλά θα λέγαμε ότι είναι καταστροφικό γι' αυτούς.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατί επιλέγουν μία εβδομάδα πριν τις εκλογές να
εφαρμόζουν αντικοινωνική πολιτική που μόνο καταστροφή θα τους φέρει;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έχουν αποδεχτεί την ήττα τους. Ξέρουν ότι δεν θα ξανακυβερνήσουν και όπως εξαφανίζονται αυτοί, καταστρέφουν και διαλύουν ότι έχει απομείνει από το κράτος και την οικονομία του.
Μην νομίζετε ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση κάνει ό,τι θέλει. Εφαρμόζει κατά γράμμα τις δεσμεύσεις του μνημονίου που έχουν υπογράψει ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. και μεταφέρει σε λογαριασμό του εξωτερικού, όλο το δημόσιο χρήμα.
Όποια κυβέρνηση υπάρξει στη χώρα μετά τις 17 ΙΟΥΝΙΟΥ, θα αντιμετωπίσει τι ίδιο πρόβλημα. Μία χρεοκοπημένη χώρα με δημόσια ταμειακά αποθέματα: ΜΗΔΕΝ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
Σας δίνουν υποσχέσεις για παροχές, αλλά την αλήθεια δεν σας τη λέει κανένας.
Ακούστε λοιπόν την αλήθεια 7 ημέρες πριν την νοιώσουμε στο “πετσί” μας.
2,5 χρόνια τώρα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με το ΛΑ.Ο.Σ κατά πρώτο λόγο και η Ν.Δ. προς στο τέλος, δημιούργησαν για τη χώρα συνθήκες πραγματικής και μη αναστρέψιμης πτώχευσης.
Θα σας εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ.
Η κυβέρνηση Καραμανλή όταν την “κοπάνησε”, άφησε τη χώρα ουσιαστικά πτωχευμένη. Δεν είχε δηλαδή η χώρα 12 δις ευρώ, για να πληρώσει ομόλογα δημοσίου που έλεγαν.
Ήταν πτώχευση, που με σωστούς χειρισμούς όμως ήταν και αναστρέψιμη και απέβαινε υπέρ του ελληνικού δημοσίου, χωρίς να εισέλθει η χώρα σε μηχανισμούς στήριξης Δ.Ν.Τ., ΤΡΟΪΚΑ και μνημόνια. Αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λένε οι ειδικοί οικονομολόγοι που κάλεσε τότε ο Γιώργος Παπανδρέου να συμβουλευτεί, σχετικά με τις ενέργειες που έπρεπε να κάνει. Αν χρειαστεί θα αναφερθώ και με ονόματα και ακριβείς συνομιλίες.
Ο τότε πρωθυπουργός έκανε τα ακριβώς αντίθετα
Keywords
Τυχαία Θέματα