Το κουρεμα 50% έγινε αναδιάρθρωση και η ανάπτυξη του κ.λου με διορισμους στο δημόσιο ξαναρχίζει.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Στην αρχή μίλησαν για κούρεμα. Ετσι έσκασε ο Παπαδήμος ο τραπεζίτης, ο τεχνοκράτης του κ.λου και το άλλαξε κατα τραπεζίτη μεριά..

Εντάξει, καποιον θα βάζανε. Του χτίσανε και το image. Να οι χωρίστρες, να τα κουστούμια, να οι χαιρετούρες... Πληρώστε, όσοι αντέξετε...

Επι της ουσίας... γιατι εδω έξω, μας τα.....
έχετε ζαλίσει με τον Ρεφρεν.
Ολοι έξω οι Ελληνες έχουμε τρομάξει απο τη βλακεία των έσω, των επαναστατών του καναπέ.

Ρε μεγαλώστε λίγο. Εχουν βρει και τα κάνουν. Δεν το βλέπετε;

Σας είπαν ότι θα μειωθεί το χρέος με 50% κούρεμα. Τρίχες θα τους τα μετατρέψουν σε τόκους και θα τους τα δώσουν πισω με το παραπάνω σε τριάντα χρόνια. Ηδη έχουν ξεχάσει όσα λεγανε.

Πράξη Πέμπτη, γιατι δεν τους προλαβαίνω. Δεν χτίζει κανενας τους. Ολοι τρώνε απο τα έτοιμα.

Του χρόνου, αγαπημενα μου κορόιδα, η Ελλαδα θα πρέπει να δώσει 130 δις. Απο αυτά, τα 90 δις ειναι για τόκους και υπάρχει και σκάνδαλο μισο δίς μεσα αν το ψαξετε. Αλλα ποιος να το ψαξει. Πρεπει να έχει αρχί.ια για να το ψαξει κανεις... αλλά και να τον αφήσουν να το κάνει.

Τα 87 λοιπόν ο τεχνοκράτης θα τα κανει 40-50 το χρόνο. Ετσι θα περισσεψουν λεφτα και θα ξαναρχίσει όσοι προσκυνουν να τους διορίζει παλι στο δημοσιο.

Τη δημιουργία 153.000 θέσεων εργασίας εξήγγειλε ο πρωθυπουργός. Τότε ποιούς απολύει;

Ειναι τοσο αχρηστοι αυτοι οι τραγοι, που κατσικουλες ειναι....που δεν ξέρουν να κανουν στρατηγικες επενδύσεις. Οι συmβουλοι τους καλοπληρωνονται κα κοιμουνται και εσεις στον πονο σας.

Καλα σαραντα...
Keywords
Τυχαία Θέματα