ΤΟ ΚΕΡΑΤΟΦΟΡΟ ΔΕΝΔΡΟ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ
Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΠΟΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΙΣ 15-2-2005 ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ, ΤΑ ΡΙΖΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΙΖΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ.
Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που βιώνουμε στην Ελλάδα,
αλλά και τις πολύ δύσκολες συνθήκες που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτό το αδιέξοδο, που όμως δεν ήταν τυχαία αλλά ούτε και από λάθη, διότι λάθη πολυεπαναλαμβανόμενα δεν είναι λάθη αλλά ηλιθιότητα ή σκοπιμότητα. Και όλα ....
αυτά ξεκίνησαν μετά την μεταπολίτευση. Και όπως θα δούμε παρακάτω για να γίνει αυτό, χρειάστηκαν πρώτα να γίνουν διάφοροι νόμοι, υπουργικές αποφάσεις σε συνδυασμό με αλόγιστες σπατάλες και άνευ λόγου δανεισμό και καταχρέωση των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους και έτσι φτάσαμε στο χρονικό αλλά κομβικό έτος του 2005....
Το λέμε δε κομβικό σημείο διότι τότε ετέθη ο θεμέλιος λίθος του τελικού σχεδίου της αποδόμησης της οικονομίας των Ελλήνων αλλά και της πλήρους εξαθλίωσης των και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας. Και γιατί λέμε του σχεδίου. Λέμε λοιπόν του σχεδίου διότι αυτό απορρέει από τα κατωτέρω αναγραφόμενα.
Το έτος 2005 στην Βουλή των Ελλήνων ήσαν 4 κόμματα. Η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ ως μείζονα αντιπολίτευση, το Κ.Κ.Ε. και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τον Φεβρουάριο του 2005 έληξε η θητεία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και έπρεπε να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος. Τα τέσσερα κόμματα συμφώνησαν και εξέλεξαν τον σημερινό πρόεδρο τον κ. Παπούλια.
Όμως εψήφισαν και ένα πολύ περίεργο πρωτόκολλο για την παραλαβή των καθηκόντων του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το πρωτόκολλο αυτό το πήρε η πρόεδρος της Βουλής που ήταν η κυρία Μπενάκη μαζί με τα υπόλοιπα 3 μέλη του προεδρείου της που ήταν ο κ. Πετσάλνικος, ως εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο κ. Κωνσταντόπουλος, ως εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ο κύριος Σκυλάκος, ως εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. και το πήγαν στο νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και ανέγνωσαν τα καθήκοντά του. Το κείμενο που του ανέγνωσαν έχει ως εξής:
«Αναλαμβάνετε κ. Πρόεδρε, την Προεδρία της Δημοκρατίας, για μια πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί, ενδεχομένως, από νέες μορφές διακυβέρνησης».
Τι έχουν λοιπόν συμφωνήσει και ψηφίσει τα τέσσερα κόμματα στη Βουλή των Ελλήνων;
1) Να θυσιαστεί η Ελλάδα στον βωμό της Ευρώπης χάριν της ασφάλειας της Ευρώπης και της ευημερίας της;
2)
Keywords
Τυχαία Θέματα