Το επόμενο πολιτικό σύστημα από Στεφανία Λυγερού


Δεν θέλουμε άλλους σωτήρες, ξεχάστε επιτέλους την δουλικότητα γίνετε εσείς εμείς αφεντικά του εαυτού σας, η μεγάλη και.....
πετυχημένη συνταγή είναι η ομαδικότητα. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Το νέο πολιτικό σύστημα της χώρας θα είναι να αποφασίζουν όλοι για όλα.
Δεν θα χρειάζονται εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού. Θα αποφασίζει ο λαός για τα πάντα, η απόφαση θα βγαίνει πλειοψηφικά. Η ζηλευτή θέση των «αριστότερων εξ υμών» αύριο θα είναι αγγαρεία. Υπάλληλοι θα είναι, με μισθό ανάλογο των ωρών εργασίας και την παραγωγικότητα.
Η εργασία τους θα ελέγχεται σε μόνιμη βάση και θα αντικαθιστώνται στο άμεσο. Ο λαός θα είναι το αφεντικό, αυτός που θα αποφασίζει.

Αυτός που έχει τη σωστή κρίση και αποφασίσει άριστα, νοείται αριστότερος, όχι αυτός που πράττει τις εντολές του. Έτσι -δικαιωματικά- οι υπάλληλοι θα μένουν με τα λίγα και οι αριστότεροι με τα πολλά.

Όλες οι ομάδες προσπαθούν να οργανωθούν με βάση το παλιό σύστημα.
Συσκέπτονται και προετοιμάζονται με πολιτικές ιδεολογίες, σαν να πρόκειται αύριο να κυβερνήσουν. Κι ενώ εμείς θέλουμε να παλέψουμε για να τους διώξουμε, κανείς τους δεν είναι στραμμένος κατά κείθε. ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι στραμμένος στο να βρει διέξοδο, όλοι είναι στραμμένοι στην πολιτική. Άδικα περιμένουμε κάποιον να αρχίσει τη μάχη, οι παλιοί ανήκουν στα παλιά, ό,τι κάνουν εδώ και 1,5 χρόνο θα συνεχίσουν.

Ο καθένας πρέπει ν’ αρχίσει τη δική του μάχη. Όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε, θα συναντηθούμε στην πορεία, κανείς δεν θα βρεθεί μόνος. Το μετά είναι αδιάφορο, σκοπός είναι να νικήσουμε. Αυτό είναι και η λύση. Ο νικητής έχει τη δύναμη. Οι δυνατοί διαφεντεύουν.

Έχουμε τρόπους να τους πολεμήσουμε, ο καθένας ας στραφεί όπου μπορεί.
Τελευταία μας έδωσαν πολλές πληροφορίες για μάχη κάποιοι ειδικοί, ο κ.
Καζάκης αναφέρει πολλά
(http://www.blip.tv/file/4849073?utm_source=player_embedded) και ο κ.
Σακκάς
(http://www.youtube.com/watch?v=JvO_FDWu774&feature=player_embedded
).

Έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή για την συλλογική μήνυση του κ. Σακκά, αλλά για να μην περιμένω θα φτιάξω και μία δική μου, με βάση τα στοιχεία που μας παρέχει: Ολόκληρο το σώμα δεν έχει ασυλία. Θα κατηγορηθούν για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (μη τήρηση του άρθρου 86) σε βαθμό κακουργήματος, γιατί δεν επιλήφθηκαν έγκαιρα και άφησαν εγκλήματα και παραγράφηκαν (αφορά όλα τα κυβερνητικά σκάνδαλα της τελευταίας 15ετίας). Το αρμόδιο δικαστήριο για να τους κρίνει είναι το Μικτό Ορκωτό.

Μόνοι μας θα παλέψουμε και μεταξύ μας οι πολίτες θα βοηθηθούμε, δεν θα υπάρξει αρχηγός. Όποιος ξέρει τρόπους επίλυσης ενημερώνει κι όποιος χρειάζεται βοήθεια την ζητάει (όποιος ζήτησε μέχρι σήμερα βοήθεια/συμπαράσταση, τρέξανε όλοι να συνδράμουν).

ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ. Διεκδικούμε το δίκιο μας, μαχόμαστε, μοιραζόμαστε το πρόβλημά μας, συμπαραστεκόμαστε.

Στεφανία Λυγερου

http://www.arxaiaithomi.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναιν
Keywords
Τυχαία Θέματα