Το απόλυτο θράσος!!!

Αυτό το πολιτικό σύστημα, που έστησε νέα και καινούργια “κρατικοδίαιτα” οικονομικά τζάκια, εξοντώνοντας τα παλιά, με ένα δίκτυο κρατικοδίαιτων ΜΜΕ και κρατικοδίαιτης πνευματικής “ελίτ”, μετά από την κατάντια στην οποία μας οδήγησε ζητά και πάλι την ψήφο μας!!!

Λάζαρος Ελευθεριάδης

Είναι το απόλυτο θράσος, να διεκδικούν να μας κυβερνήσουν εκ νέου -ακόμα και ως συγκυβέρνηση-, δεν τούς ενδιαφέρει το σχήμα(!), αρκεί να διαχειριστούν ξανά την εξουσία, να συνεχίσουν
την αθλιότητα του πελατειακού κράτους, τα......
σκάνδαλα, την διάλυση του κράτους, να ξαναδιαχειριστούν τόν “ιδρώτα” των Ελλήνων φορολογουμένων, και κυρίως, να μας "ξανασώσουν" από τη χρεοκοπία, ξαναδανειζόμενοι και χρεόνωντας για πολλοστή φορά τούς Έλληνες πολίτες.

Η σπατάλη και η “ρεμούλα” τόσα χρόνια απο τα δύο καθεστωτικά κόμματα της υποτέλειας, και της “αντιπαροχής”, την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, επεκτάθηκε σε όλους τούς τομείς της δημόσιας ζωής της χώρας, ροκάνισε και υπέσκαψε τούς θεσμούς, απλώθηκε σάν “ανίατη ασθένεια”, σε όλη την χώρα, επηρεάζοντας σημαντικά τον “τρόπο” σκέψης του Έλληνα, υποτιμώντας τίς αξίες του, τα ήθη του, εμπορευματοποιώντας ακόμη και τα έθιμά του.

Ο δικομματισμός ήταν η αιχμή της πολιτικής, επί 35 συνεχή χρόνια, το κύριο χαρακτηριστικό του πολιτικού συστήματος της προεδρευόμενης πρωθυπουργοκεντρικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας.

Αυτό το πολιτικό σύστημα, έστησε νέα και καινούργια “κρατικοδίαιτα” οικονομικά τζάκια, εξοντώνοντας τα παλιά, με ένα δίκτυο κρατικοδίαιτων ΜΜΕ και κρατικοδίαιτης πνευματικής “ελίτ”, επομένως απόλυτα ελεγχόμενης κοινωνίας, διαμορφώνοντας εν πολλοίς το ζητούμενο, την διαχείριση της πολυπόθητης εξουσίας.

Όλα χρηματοδοτούμενα με δανεικά, δηλαδή με αύξηση του δημοσίου χρέους.

Ο σχεδιασμός της υποδούλωσης της χώρας, έχει ονοματεπώνυμο πλέον, είχε και έχει συνέπεια και ακρίβεια στην εφαρμογή του, ο στόχος σαφής όσο και διαυγής, η άλωση της Ελληνικής κοινωνίας και η “κατοχή” του Ελληνικού κράτους.

Η “δυσοσμία” ήταν τέτοια, που έφτασε και φτάνει, πολύ μακριά και πολύ ψηλά, έχοντας σαν αποτέλεσμα τον αποτρόπαιο “βανδαλισμό”, απο ξένα και ντόπια “παράσιτα” και άγρια “θηρία”, του Έλληνα πολίτη.
Οι Ελληνικές κυβερνήσεις μετά την “μεταπολίτευση” άφησαν έρμαιο τον Έλληνα πολίτη στίς πολιτικές “σειρήνες”, στούς ξένους “ιδιοκτήτες”, αρκούμενοι στο “ξεροκόμματο” της εξουσίας.

Αναλώνοντας τον χρόνο τους, στην προσωπική ανέλιξη και καταξίωση των μελών τών νέων “τζακιών”, ενός εκάστου χωριστά, είτε αυτή ήταν οικονομική, είτε ήταν κοινωνική, μετερχόμενες κάθε μέσου και τρόπου, από την πολιτική εξαπάτησή του Ελληνικού λαού, έως την απροκάλυπτη κλοπή του δημοσίου πλούτου αυτής τής χώρας.

Αποτέλεσμα αυτής της επαίσχυντης, και ατιμώρητης πρός το παρόν, “συμπεριφοράς” του σάπιου πολιτικού συστήματος των “προθύμων” ή αλλιώς “εφιαλτών”, ήταν η διόγκωση του δημόσιου χρέους, σε επίπεδα μη βιώσιμα και μή διαχειρίσημα, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια
Keywords
Τυχαία Θέματα