ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ ;

Του Α. Ιακωβίδη.

Με αφορμή όλα αυτά που συνεχίζουν να γίνονται στη χώρα μας βλέπουμε για άλλη μια φορά ότι….

-23 πολίτες κατηγορούνται για το σκάνδαλο με τα υποβρύχια ,κανένας όμως πολιτικός,δηλαδή δεν υπήρξε καμία ανάμειξη πολιτικού προσώπου παρά μόνο διεφθαρμένων πολιτών ………..

-Μίζες σχετικά με τη Siemens. Καμία δίωξη σε πολιτικά πρόσωπα,και αν υπήρξε κάτι μεμπτό, παραγραφή ……….

- Βατοπαίδι, για άλλη μια φορά οι περιουσίες των υπουργών, βουλευτών ,και λοιπών επιτήδειων πολλαπλασιάζετε τα σκάνδαλα
βγαίνουν στη φόρα μα οι ένοχοι πουθενά,σαν να μην.....
έγινε τίποτα,άλλωστε με κάποια εκατομμύρια που εξαφανίστηκαν και με γη που άλλαξε χέρια θα ασχολούμαστε?

-Ελλειμα και χρέος, ψευδή στοιχεία διογκώσεις ,ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας ανεργία μειώσεις μισθών ,εξαθλίωση ζωής ,κανένας πολιτικός υπεύθυνος και ας μας οδηγούνε αυτοί.

-ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, το έχουνε ανακοινώσει πολλές φορές ότι δε θα ψάξουνε τον φοροφυγά προτιμάνε να τα παίρνουν από τον απλό φορολογούμενο βάζοντας τον να πληρώνει για το ίδιο πράγμα διπλά και τρίδιπλα απειλώντας τον με κατασχέσεις και κυρώσεις αναγκάζοντας τους να χρεωθούν σε τράπεζες και τοκογλύφους ,κι όμως και εδώ ο πολιτικός δεν έχει ευθύνη, καθώς φταίει ο ασυνείδητος πολίτης που δε θυσιάζετε στις δύσκολες ώρες.

-Προνόμια, όχι οι πολιτικοί δεν έχουν προνόμια και δεν βάζουν στη τσέπη τους χρήματα από τα χλιδάτα ταξίδια τους ,τις επιδοτήσεις τους ,τις επιτροπές, τις πάγιες επιχορηγήσεις τους και άλλα πολλά.

-Εισαγγελείς και Δικαστές, στο ίδιο έργο θεατές ,καμία δίωξη σε πολιτικούς καθώς το ένα χέρι νίβει το άλλο στο σάπιο σύστημα .

-Αυθαίρετα, κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές ,πληρώνει ο κοσμάκης για ένα αυθαίρετο που μπορεί να είναι ένα δωματιάκι 30τ.μ και στο τέλος το γκρεμίζουνε ενώ οι ακατονόμαστη έχουν βίλες μέσα σε δάση, αλλά ξέχασα το δάσος εκεί φύτρωσε μετά!!!!

-Ξεπούλημα εθνικού πλούτου ,οι μίζες αλλάζουν χέρια σε ρυθμό αστραπιαίο ,και ο φυσικός πλούτος τις Ελλάδας αντί να εκμεταλλευτεί από Έλληνες πουλιέται με το αντίστοιχο αντάλλαγμα φυσικά σε ξένους/

-Πρόεδρος Δημοκρατίας, καλέ μου παππούλη που όποιος και αν είσαι όλα αυτά τα χρόνια από την χούντα και μετά ,πες και σε εμάς πόσα μισθό παίρνετε και τι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια που σκοτώνανε την Ελλάδα και τους πολίτες της.


ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα