Τι λένε 4 βουλευτές (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) για την νέα δανειακή σύμβαση και τα επερχόμενα δημοσιονομ​ικά μέτρα που θα την συνοδεύουν

Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αθανάσιος Παπαδόπουλος και της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος και Δημήτρης Σταμάτηςαπαντούν σε ερωτήματα για το περιεχόμενο της διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και των κομμάτων για τη νέα δανειακή σύμβαση
ενώ σχολιάζουν και τα.......
επερχόμενα δημοσιονομικά μέτρα που θα την συνοδεύουν.
Το Βίντεο

Νίκος Νικολόπουλος ΝΔ

Eίναι θανατικό το γιατρικό που μας προσφέρουν και δεν τον λέει μόνο ο Σαμαράς το λένε Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και ξένοι ηγέτες

Τι πρέπει να γίνει; Τι να σας πω εγώ δεν θα ήθελα να είμαι ούτε ψύλλος στον κόρφο του Αντώνη Σαμαρά, γιατί είμαι σίγουρος ότι από την μια γνωρίζει ότι τα υφεσιακά μέτρα θα φέρουν τον θάνατο στην Ελληνική κοινωνία αλλά από την άλλη υπαρχει η αναγκαιότητα να σταθεί η χώρα όρθια, να πάρει ανάσες και να κερδίσουμε χρόνο.

Γιατί πολλοί με ρωτούν, γιατί εσείς θα ψηφίσετε την δανειακή σύμβαση; γιατί πιστεύουμε ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της πατρίδας, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ των ασθενών οικονομιών της Ευρώπης, γιατί ήδη τα τελευταία εικοσιτετράωρα όλοι και περισσότεροι συζητούν για μεγάλα αναπτυξιακά μέτρα όπου άμα μας βρουν ζωντανούς θα έχουν νόημα και για μας.

Ο Αντώνης Σαμαράς καταβάλει υπερβολική προσπάθεια για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, παραγνωρίζοντας τι είναι αυτό που τον ωφελεί κομματικά.

Εμείς στέλνουμε δύναμη και δεν αφήνουμε μόνο του τον Αντώνη τον Σαμαρά.

Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος ΠΑΣΟΚ

Η Χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση πρέπει γίνει κατανοητό και στην τρόικα ότι ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα

Πρέπει να βρεθούνε άλλες λύσεις ως εκ τούτο η διαπραγμάτευση θα είναι σκληρή και δύσκολη για την χώρα και βεβαίως θα μπει το δίλλημα η νέα μέτρα η χρεοκοπούμε. Κανένας από εμάς τους Βουλευτές δεν μπορεί να πάρει στις πλάτες του την χρεοκοπία της χώρας . Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσουμε μάχη έτσι ώστε να μην ληφθούν μέτρα επώδυνα για τον λαός μας.

Να βρούμε ισοδύναμα μέτρα και όχι μέτρα που αφαιρούν εισόδημα με το πρόσχημα του μισθολογικού κόστους
Αθανάσιος Παπαδόπουλος ΠΑΣΟΚ

Όλοι έχουμε δεχθεί στην προσπάθεια χώρα να μην χρεοκοπήσει να στηρίξουμε την Κυβέρνηση Παπαδήμου στα πλαίσια της ολοκλήρωσης αυτών που συμφωνήσαμε, να κλίσει το PSI και να συμφωνήσουμε για την δεύτερη δανειακή σύμβαση.

Δεν πρέπει αυτή την ώρα να παίζουμε, αυτή είναι η απόφαση μας, αυτή την Κυβέρνηση στηρίξαμε τα τρία κόμματα μια Κυβέρνηση συνεργασίας και πιστεύω ότι πρέπει να φθάσουμε στο στόχο. Πρέπει όλοι οι Βουλευτές σε ότι συμφωνήσαμε να είμαστε ειλικρινείς και τίμιοι.
Δημήτρης Σταμάτης ΝΔ

Έχω ταχθεί κατά των μέτρων και του νέου μνημονίου και δεν πρόκειται να το ψηφίσω

Θέλω να πιστεύω ότι θα ψηφίσω το PSI γιατί είναι ένα βήμα σημαντικό για την πατρίδα μας και για το χρέος που έχει η χώρα.

Αρνούμαι να ψηφίσω όμως μέτρα για την κατάργηση 13 και 14 ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα και την με
Keywords
Τυχαία Θέματα