Θα εφαρμοστούν οι νόμοι; Αποκλεισμένα αεροδρόμια, εθνικές οδοί και η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

-ΩΡΑ 11:18 : ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
- Καμία ανακοίνωση για το πόσο θα κρατήσουν οι αποκλεισμοί
- "Θα συμβούν ζημιές χωρίς να φταίμε", είπε ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ
- Σε λίγο κλείνουν και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας
- Με τα πόδια χιλιάδες τουρίστες στο Ηράκλειο μετά το μπλόκο στο αεροδρόμιο
- “Χωρίς αυτοκίνητα” η κινητοποίηση στο....
υπουργείο - Συγκέντρωση με πορεία και στη Θεσσαλονίκη
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Επτά χρόνια... πίσω πάνε οι χιλιάδες οδηγοί που έχουν την ατυχία να κινηθούν στην Αθηνών Πατρών και ειδικά όσοι χρειαστεί να κινηθούν προς Αντίρριο, καθώς λόγω των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί έχει κλείσει από τις εννιά παρά τέταρτο η εθνική στο ύψος των διοδίων έξω απ' την Πάτρα και η κίνηση γίνεται από την παλιά εθνική, ενώ οι ταξιτζήδες της Αιτωλοακαρνανίας απέκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί στη γέφυρα στέλνοντας τους οδηγούς στα φέρι μπόουτ!

Το ζήτημα είναι όμως ότι οι ιδιοκτήτες ταξί από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπλοκάρουν και το δρόμο εξόδου από το λιμάνι του Αντιρρίου, κόβοντας το δρόμο ακόμη και όσων χρησιμοποιήσουν τα φέρι μπόουτ.

Κανείς ακόμη δεν είναι σε θέση να πει εάν θα προχωρήσουν σε αυτές τις κινήσεις καθώς όπως λένε οι ίδιοι οι αποφάσεις θα παίρνονται επί τόπου από τους συγκεντρωμένους και μπορεί να αλλάζουν ανά πάσα στιγμή.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει και ο αποκλεισμός του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου αναμένονται μόνο σήμερα, εκτός από τις δεκάδες προγραμματισμένες επιπλέον 76 πτήσεις τσάρτερ με χιλιάδες τουρίστες. Ήδη οι τουρίστες είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν με τα πόδια...


Τουλάχιστον 500 μέτρα αναγκάζονται να διανύσουν με τις αποσκευές ανά χείρας οι τουρίστες

Στο υπουργείο μεταφορών λίγο μετά τις 11 το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί μπήκαν σε συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση.
Απέξω είναι συγκεντρωμένοι δεκάδες ιδιοκτήτες ταξί, όπου τα μέλη του σωματείου έχουν κληθεί να συμμετέχουν χωρίς τα οχήματα. Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ ζήτησε για ακόμα μια φορά να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και είπε οτι η κατάσταση έχει βγεί εκτός ελέγχου και μπορεί πλεον να έχουμε και έκτροπα.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί ιδιοκτήτες ταξί. Κλειστή η οδός Αναστάσεως μπροστά στο υπουργείο

Στην Κέρκυρα σε αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου του λιμανιού προχώρησαν από το πρωί οι ταξιτζήδες, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, και αυτή την ώρα κατευθυνονται στο αεροδρόμιο για να κάνουν το ίδιο.

Στο μεταξύ, τρεις "πειρατές" ταξιτζήδες συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην Κέρκυρα, έξω από το αεροδρόμιο, την ώρα που μετέφεραν τουρίστες από διάφορα σημεία του νησιού έναντι χρηματικής αμοιβής.
Ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτήτων ταξί Θ. Μίαρης, δήλωσε ότι δεν είναι οι μοναδικοί, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες, στην αιχμή της τουριστικής περιόδου, η "πειρατεία" ανθεί στο νησί.
Μάλιστα, είπε
Keywords
Τυχαία Θέματα