Τέλος για τον Ξένιο 94.3

Εκτός λειτουργείς από σήμερα ο τρίτος αρχαιότερος δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός «Ξένιος 94,3″ του Δήμου Φυλής σταμάτησε να εκπέμπει με απόφαση της διοίκησης του δήμου.

Θυμίζουμε ότι ο σταθμός τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αφού στις 2 Μαρτίου 2011 είχε δεχτή επίθεση στις εγκαταστάσεις του, της κεραίας στην....
περιοχή Ζαχαρίτσας του Ποικίλου όρους. Αποτέλεσμα αυτής της πράξης ήταν ο Ξένιος 94,3 να παραμένει εκτός FM μέχρι το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου όταν βγήκε και πάλι στον αέρα του από τις εγκαταστάσεις του Kiss
FM στον Υμηττό.

Το σημαντικότερο πρόβλημα όμως είναι ότι οι 52 εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού, (16 δημοσιογράφοι, 16 τεχνικοί, 20 διοικητικοί υπάλληλοι) παραμένουν απλήρωτοι και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, από τα μέσα Ιουλίου του 2010.

Ο Δήμαρχος του νέου Καλλικράτειου Δήμου Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραίμης, δεν φέρεται διατεθειμένος να δώσει λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων του σταθμού, σχετικά με την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών, που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Χρήστου Παππού.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπουραίμης δηλώνει, ότι δεν είναι υποχρεωμένος, να αναγνωρίσει τις οφειλές της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού έχουν καταθέσει μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Τέλος αυτήν την στιγμή στην συχνότητα του Ξένιος 94,3 ακούγεται αδιαμόρφωτο σήμα.

http://www.blogtv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα