Ταμείο με προκριματικά EURO

Ημέρα με Προκριματικά για το ερχόμενο EURO του 2012, φιλικά παιχνίδια και αυλαία στην Segunda Division περιέχει το σημερινό κουπόνι. Εμείς θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια προκριματικών και ένα φιλικό παιχνίδι, αυτό των ΗΠΑ και της πρωταθλήτριας Κόσμου Ισπανίας.

Ας τα πάρουμε χρονικά, στο παιχνίδι Λετονία-Ισραήλ, παιχνίδι του 6ου ομίλου όπου συμμετέχει και η Εθνική μας, οι Ισραηλινοί κυνηγούσανε την.....
1η θέση του ομίλου αλλά πλέον φαντάζει αρκετά δύσκολο,
ειδικά μετά τη χθεσινή νίκη της Κροατίας. Από εδώ και πέρα θα στοχεύσουν στη 2η θέση που μπορεί να τους οδηγήσει στα μπαράζ. Θεωρητικά καλύτερη ομάδα από τη Λετονία, χωρίς όμως κάποιο μεγάλο αβαντάζ. Οι Λετονοί θα παίξουνε στα ίσα και δεν πρόκειται να χαριστούν. Η ισοπαλία στο 3.25 φαντάζει αρκετά καλό αποτέλεσμα και θα το επιλέξουμε. Δεύτερο σημείο που κρατάμε, το διπλό της Δανίας μέσα στην Ισλανδία. Οι Δανοί δεν έχουνε περιθώρια απώλειας βαθμών, ειδικά όταν οι δύο άλλοι βασικοί ανταγωνιστές (Πορτογαλία & Νορβηγία) περάσανε εύκολα μέσα από τους “Ψαράδες”. Το διπλό αυτή τη στιγμή πληρώνει στο Ίντερνετ στο 1.70 και θα το τιμήσουμε.

Πάμε στην Ιβηρική Χερσόνησο και στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Νορβηγία. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο “δεν έχει το δικαίωμα” σήμερα να απολέσει ούτε ένα βαθμό. Οι Νορβηγοί καταφέρανε στο προηγούμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα τους να πάρουνε το τρίποντο και πλέον είναι στην 1η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από την Πορτογαλία (και τη Δανία). Ο άσσος πέφτει συνεχώς και εμείς τον αγοράσαμε στο 1.35.
Κλείνουμε τις επιλογές μας με την ισοπαλία στο διεθνές φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ισπανία. Οι Ισπανοί δεν πρόκειται να παλέψουνε και πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι που έχει χαρακτήρα Show, με sold out από τους Αμερικάνους που θέλουνε να δούνε από κοντά τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές… κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ πρόκειται να προστεθούνε στα ταμεία της Ισπανικής Ομοσπονδίας για το σημερινό φιλικό. Η μοιρασιά μοιάζει το πιο λογικό αποτέλεσμα (απόδοση 3.60).


www.betarades.gr Προγνωστικα ΣτοιχηματοςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα