ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΜΑΘΕΤΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Νέα τμήματα: ΙανουάριοςΦεβρουάριος – Μάρτιος 2012.
Τα Ιταλικά υπήρξαν ανέκαθεν μία από τις πιο σημαντικές και διαδεδομένες γλώσσες. Στις μέρες μας, είναι δεδομένο ότι η γνώση μόνο μίας ξένης γλώσσας (των Αγγλικών) σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί για να πετύχουμε τους προσωπικούς, επαγγελματικούς ή ακαδημαϊκούς μας στόχους. Η εκμάθηση της Ιταλικής
γλώσσας είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική για...
κάθε ενήλικο, καθώς τα Ιταλικά μπορούν να του φανούν πολύ χρήσιμα σε πολλούς τομείς.
Επιπλέον, η γειτονία της χώρας μας με την Ιταλία και οι στενοί δεσμοί των δύο χωρών, ιδιαίτερα σε εμπορικό και μορφωτικό επίπεδο, καθιστούν την Ιταλική γλώσσα ιδιαίτερα σημαντική.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Ιταλικών σε ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Ιταλικά ή να τα τελειοποιήσει, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Στην Ευρωδιάσταση μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το πτυχίο Diploma (αντίστοιχο του Advanced των Αγγλικών) σε 8-10 μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών. Αν μάλιστα βιάζεστε ακόμα περισσότερο, μπορείτε να λάβετε νωρίτερα μέρος στις εξετάσεις για τα πτυχία CELI 2 και CELI 3.
Για εγγραφές μέχρι 5 Ιανουαρίου 2012, το πρόγραμμα προσφέρεται με πολύ σημαντική έκπτωση (43%), ενώ με την εγγραφή του στο πρόγραμμα των Ιταλικών ο σπουδαστής αποκτά το δικαίωμα να παρακολουθήσει και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα τον ενδιαφέρει, είτε παράλληλα είτε μελλοντικά, με έκπτωση 50%.

Περισσότερες πληροφορίες για «ξένες γλώσσες για ενήλικες – μαθήματα Ιταλικών - Ιταλικά για ενήλικες – ταχύρυθμα τμήματα Ιταλικών για ενήλικες – προετοιμασία Diploma - CELI - Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

και στο

www.italika-gia-enilikes.blogspot.com
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,

210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).
Keywords
Τυχαία Θέματα