Τα πυρηνικά στα Μπακαλιαράκια στην Πλάκα

Εχθές γύρω στο βράδυ καθίσαν δυο πανεπιστημιακοί καθηγητές διεθνούς εμβέλειας στην γνωστή ταβέρνα Μπακαλιαράκια επίσης ήταν εκεί ένα ζευγάρι καθηγητών πανεπιστημίου από την Κίνα και ένα ζευγάρι ΙΝΓΚΑΣ και δυο φοιτητές από την Ιαπωνία, Αμερικάνοι και διάφορες διεθνής προσωπικότητες είχαν συναιρεθεί στην γνωστή ταβέρνα.
Στην συζήτηση που γινόταν ο ......
καθηγητής σχολίασε "ότι εσείς είστε Λαμπρή η Έλληνες που κοσμείται την χώρα είστε πραγματικά κοιτίδα του πολιτισμού, πράγματι έρχονται από μακριά από
όλα τα πλάτη του κόσμου για να δούνε την κοιτίδα του πολιτισμού να γνωρίσουν την Ελλάδα".

Στο συμπόσιο το οποίο γίνοταν ο καθηγητής ΠΕΤΡ ΓΕΛΜ στην συζήτηση που διεξαγόταν αναφέρθηκε στο παρακάτω θέμα γιατί σε αυτήν την χώρα θέλουν να την κυβερνήσουν πολλοί. τους είπε ο καθηγητής ότι "εσείς όλοι οι Έλληνες ανήκετε στη ομάδα των Ελλήνων που αγαπάτε την Ελλάδα για πρώτη φορά οι Έλληνες είναι ενωμένη έχουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας , όποιος θέλει άλλος να κυβέρνησή την χώρα θα χαρακτηριστεί τενεκές ξεγάνωτος από την ιστορία". Ο καθηγητής έκανε την ακόλουθη παρατήρηση ότι ο τενεκές ξεγάνωτος θα κάνει κακό στην ίδια την χώρα .
Keywords
Τυχαία Θέματα