Τα λεφτα σου...η την ζωη σου....αντε και τα δυο Read more: http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/10/blog-post_7880.html#ixzz1ZWhQUW9I

Η συμμορια συνεχιζει την επιθεση εναντιον του λαου,χωρις ντροπη μιλαει παντου και λεει οτι θελει να μας σωσει,τι ειδους σωτηρια ομως εχει στο μυαλο της δεν την αποκαλυπτει,εμεις περιμενουμε υπομονετικα λες και μας εχουν ψεκασει να δουμε μια σωστη αποφαση ενω εκεινοι κανουν τα αδυνατα δυνατα για να κανουν την....
καθημερινοτητα
μας αφορητη.

Η οικονομικη δικτατορια εναντιον του λαου βγαζει φιρμανια καθημερινα,βαζει εμποδια και ορια στην επιβιωση μας ενω την ιδια ωρα υποκλινεται στους δανειστες τους οποιους παρακαλει να περασουν μια βολτα να δουν και οι ιδιοι τι ωραια εκτελει...στην κυριολεξια ολα τους τα σχεδια.

Με οποιο κοστος θα πετυχει το σχεδιο του ο μεγαλυτερος απατεωνας στην πολιτικη ιστορια αυτης της χωρας,και εκπλησομαι που ολο το κλεφτοκομμα του ακολουθει σαν υπνωτισμενο χωρις να υπαρχει εστω ενας να του πει οτι δολοφονει την χωρα με οσα κανει.

Μας δολοφονουν καθε μερα,ηθικα και σωματικα,σβηνουν τις ελπιδες και τις προσδοκιες χιλιαδων ανθρωπων,και αυτο τελικα ηταν το σχεδιο τους,ανθελληνικο και εγκληματικο με μονο σκοπο την φτωχοποιηση του πληθυσμου και τον υποβιβασμο του σε κατοικους μιας ξενοκρατουμενης χωρας πουλημενης απο ακρη σε ακρη.

Δεν ξερω αν βρεθει δικαστηριο να τους δικασει για τα εγκληματα διαρκειας που εκτελουν.

Ξερω οτι στο μελλον η Ιστορια θα τους γραψει σαν Βαρβαρους που κατεστρεψαν εναν λαο που οι ιδιοι διαβεβαιωναν οτι θα σωσουν.

Το οπλο στο τραπεζι οπως ειχα γραψει...το εστρεψε τελικα επανω μας.


http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα