Τα golden boys του Καραμανλή ετοιμάζονται να γίνουν βουλευτές…

Ο βίος και η πολιτεία των γνωστών και μη εξαιρετέων golden boys του Καραμανλή φαίνεται πως για κάποιους αποτελεί το…διαβατήριο για να βάλουν πόδι και στη βουλή. Οι περισσότεροι μάλιστα από δαύτους έχουν την στήριξη γνωστού εκδοτικού συγκροτήματος, στο οποίο τα νήματα κινεί πρώην στενός συνεργάτης του Καραμανλή. Για πού ετοιμάζονται τα…
καλόπαιδα να θέσουν υποψηφιότητα; Όπως μαθαίνουμε δύο για την Πελοπόννησο, ένας για το υπόλοιπο Αττικής,
κάποιος άλλος για νησί του Αιγαίου και πάει λέγοντας….

Σύμφωνα πάντως με συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές «θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι», υπονοώντας πως οι υποψηφιότητες των πρωτοπαλίκαρων του Καραμανλή δεν σημαίνει ότι θα έχουν και την στήριξη του κόμματος. Και μάλιστα ευελπιστούν, για να μην πούμε ότι είναι σχεδόν σίγουροι ότι οι πολίτες θα τους μαυρίσουν.

Τέλος σε αντίθεση με τα «χρυσά αγόρια» της διακυβέρνησης Καραμανλή, υπάρχουν αρκετά αξιόλογα στελέχη που βρίσκονται κοντά και πέριξ της ηγετικής ομάδας της ΝΔ και δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Κι αυτό γιατί, όπως μας έλεγε συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά, ήταν και παραμένουν «στρατιώτες» της παράταξης.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν σίγουρα ο Θανάσης Σκορδάς, γενικός διευθυντής της ΝΔ, ο Γιάννης Μουρμούρας, σύμβουλος περί των οικονομικών του προέδρου, ο Θόδωρος Βάρδας, ο Κώστας Χαίτογλου, προσωπικός φίλος του Σαμαρά, ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, και πάρα πολλοί ακόμη.




http://www.kentrinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα