ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΜΕΣΑ…!!!

Συνέδριο άμεσα ζήτησε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με εκλογή όλων των οργάνων ακόμα και του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του κινήματος, σε ομιλία που έκανε σε κατάμεστη αίθουσα του HOTEL IBERIAL σήμερα το πρωί στις 11,00.
Η εκδήλωση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ξεκίνησε με ένα ολιγόλεπτο video στο οποίο παρουσίαζε τον ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
και τις θέσεις της διακήρυξης της 3ης...
ΣΕΜΠΤΕΒΡΗ, καταχειροκροτούμενο κλείνοντας από σύσσωμο τον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα.

Ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ στην ομιλία του για αρκετή ώρα κρατούσε σε υπερένταση το ακροατήριο που παρακολουθούσε την ομιλία του με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Στη συνέχεια ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στην ιδεολογική ταυτότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ , και την σύγκρινε με την σημερινή κατάσταση αποδεικνύοντας ότι έχει εντελώς χάσει τι δρόμο του.
Σε σκληρή γλώσσα ο κ. Παναγιωτόπουλος άσκησε σκληρή κριτική σε συνεργάτες του πρωθυπουργού, τονίζοντας στον κ. Παπανδρέου ότι η λαϊκή εντολή που πήρε, δεν δόθηκε για να την καταχραστούν «οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες του».
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί επίσης συνεργάτες του πρωθυπουργού ότι διασύρουν τη χώρα και προτείνει την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους.
Ζητά επίσης την προκήρυξη έκτακτου συνεδρίου με στόχο την αποσαφήνιση της φυσιογνωμίας του Κινήματος.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος αναφέρει επίσης ότι συγκεκριμένοι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου γεννήθηκαν στη «θερμοκοιτίδα του κεφαλαίου», το οποίο υπηρετούν και «είτε είναι ανίκανοι είτε είναι έμμισθοι υπάλληλοί του». Εξέφρασε πάντως και την προτίμησή του να είναι «ανίκανοι» παρά «έμμισθοι υπάλληλοι».
Πρότεινε την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και επανεξέταση της κυβερνητικής πολιτικής.
Τέλος πρότεινε να προχωρήσει άμεσα το ΠΑ.ΣΟ.Κ σε συνέδριο με εκλογή όλων των οργάνων ακόμα και του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΑΠΩΝΤΕΣ ΟΙ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ»
Από τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων κατακρίθηκαν οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ που έχουν εκλεγεί σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις με την βοήθεια της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για την επιλογή τους να μην παρευρεθούν στην σημερινή εκδήλωση και έγινε αναφορά στον ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και στη ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Στην εκδήλωση έκανε ολιγόλεπτη παρέμβαση ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ και προσπάθησε να βάλλει πλαίσια στο στόχο οποιασδήποτε κίνησης σε ιδεολογικοπολιτικό επίπεδο τονίζοντας ότι πρέπει να ξεκινήσουμε απ ευθείας προσεγγίζοντας τον λαό και .
Η σημερινή εκδήλωση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ είχε σαν στόχο να καταδείξει στον Ελληνικό λαό ότι υπάρχει ελπίδα..!!


http:// thoureios.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα