Σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης, Μνημόνιο συνεννόησης και Συμφωνία Ελλάδας με ΔΝΤ και διαχείριση εικονικής πραγματικότητας.

..Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφυγή των δικηγορικών συλλόγων, της ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΕΣΗΕΑ, δεν αναφερόταν στην δανειακή σύμβαση (που αγνοείται και δεν πέρασε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά στο......
 μνημόνιο)..







Ο συνταγματολόγος "ακαδημαικός"
Κασιμάτης θέλει να μας πείσει πως η Ελλάδα είναι νομικά "χειροπόδαρα δεμένη". Ουσιαστικά η θέση του συνιστά μέρος της διαχείρισης εικονικής πραγματικότητας, γιατί :

-Δεν προτείνει καμία ουσιαστική ενέργεια ( ούτε νομική ) κατά της άκυρης δανειακής σύμβασης, που δεν πέρασε από την Βουλή και αγνοείται.

(Μπορείτε να επικοινωνήσετε ακόμα και με τα γραφεία του δικηγορικού συλλογου Αθηνών, ο οποίος θα σας απαντήσει πως δεν διαθέτει την δανειακή σύμβαση.
Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφυγή των δικηγορικών συλλόγων, της ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΕΣΗΕΑ, δεν αναφερόταν στην δανειακή σύμβαση (που αγνοείται και δεν πέρασε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά στο μνημόνιο).
-Ο κύριος Κασιμάτης δεν αναφέρει κουβέντα για το εξωτερικό τοκογλυφικό χρέος το οποίο στην πλειοψηφία αποτελείται από τόκους. ( Κατά προσέγγιση από τα 360 δις τα 300-320 είναι τόκοι. Ακόμα και τα υπόλοιπα 40-60 δεν έφτασαν στις τσέπες του ελληνικού λαού, αλλά ανακυκλώθηκαν στα φαγοπότια των ημετέρων).
Κανένα δικηγορικό γραφείο δεν αναρωτήθηκε πόσα οφείλει η ιδιωτική Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα που κρύβεται πίσω αππό ανωνυμους μετόχους ( όπως νομίμως εκπροσωπήθηκε και εκπροσωπείται..) στους λαούς της Ευρώπης μέσα από την μετατροπή του χρήματος από μέσο συναλλαγής σε εμπόρευμα χρέους ( το χρήμα ως χρέος)
Πρόκειται για το χρέος το οποίο χρησιμοποιείται για τον εκβιασμό των Ελλήνων πολιτών, για την πειθαναγκαστική φορολογική λεηλασία ακόμα και των μικροσυνταξιούχων, που οδηγεί στην επιδιωκόμενη ανακλύκλωση της ύφεσης και αύξηση του χρέους των μνημονίων, τα οποία σύμφωνα με την εικονική δανειακή σύμβαση που δεν πέρασε από την Βουλή, θα επιχειρηθεί να μετατραπεί σε εμπράγματα δικαιώματα.

Η πρωτοβουλία της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους δεν ελπίζουμε να καταλήξει στην καταγραφή του χρέους. Προφανώς πρόκειται για ακόμα μία ειρηνική επανάσταση χρέους..

Εμείς λοιπόν λέμε του Κου Κασιμάτη, πως ακόμα και 180 Βουλευτές να ψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση και το νέο μνημόνιο που θα φέρουν προς ψήφιση στην Βουλή, με την απειλή της απώλειας δόσης για την διάσωση των τοκογλύφων- όπως απαιτούν τα αφεντικά τους- αυτό θα αποτελεί δικό τους πρόβλημα. Ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να επιτρέψει το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Κατά συνέπεια το πρόβλημα δεν είναι μόνο μαθηματικόλογιστικό όπως η διάσταση της αυτονόητης ανακύρηξης της ΑΟΖ, ( ) αλλά οντολογικό. Η ανακύρηξη της ΑΟΖ δίχως την ουσιαστική πολιτική ακύρωση της δανειακής σύμβασης, θα αποτελεί συνέχεια της απάτης για την εφαρμογή των εξαμιλίων. Το διεθνές δίκαιο των 12 μιλίων είναι ξεκάθαρα υπέρ της Ελλάδας και καθιστά το Αιγαίο ελληνικότατη επικράτεια με σεβασμό στην αβλαβή
Keywords
Τυχαία Θέματα